In sfarsit, puteti viziona Tenet din siguranta casei dvs. in decembrie

Tenet-ul lui Christopher Nolan thriller-ul cu buget mare, care a sosit in timpul pandemiei pana la numere slabe de box-office interne, este programat sa fie lansat acasa pe 15 decembrie, a anuntat Warner Bros. Pictures joi.

Filmul a sosit in cinematografe incepand din august dupa mai multe intarzieri si dupa ce Warner Bros. a decis sa nu impinga lansarea la anul, asa cum au facut multe alte studiouri. Tenet pana prezent a avut incasari 350 milioane $ intreaga lume, dar Nolan si Warner Bros. au fost speranta pentru o mult mai buna pentru arata un film cu un buget peste 200 milioane $.

O mare parte din performanta slaba a lui Tenet este atribuita nu calitatii sale – criticii ii plac in general, cu un scor Rotten Tomatoes de 71% – ci COVID-19 si inchiderilor de teatru. Cei care s-au teatrat s-au temut de riscul de a vedea filmul intr-un mediu interior aglomerat, sau locuiesc intr-o parte a SUA sau in strainatate, unde teatrele nu aveau voie sa se deschida. Filmul a incasat doar 53,8 milioane de dolari in SUA.

Acum, dupa luni de lupta pentru a transforma filmul dintr-un flop intr-un succes financiar, Warner Bros. a decis sa urmeze traseul video la cerere si de lansare la domiciliu, o miscare inteligenta pe care criticii o sustin de cateva luni . Atat versiunile digitale, cat si cele fizice pot fi precomandate incepand cu 10 noiembrie, versiunea digitala costand 19,99 USD.

Warner Bros. este, de fapt, detinut de WarnerMedia, divizia AT&T care detine si HBO si noua sa platforma de streaming HBO Max. Asta inseamna ca am putea vedea Tenet sosind pe HBO Max la un moment dat in viitor. Dar AT&T nu dezvaluie cand si este probabil sa incerce sa recupereze unele costuri vandand mai intai copii fizice si digitale. Warner Bros. a refuzat sa comenteze fereastra de lansare pentru Tenet care vine la HBO Max.

Sincer este cea mai buna strategie, deoarece fanii de film infometati de divertisment probabil vor face acest lucru. Mai ales ca Tenet a devenit cel mai recent film de succes al lui Nolan criticat pentru mixarea sa audio. Intr-un film la fel de complicat ca Tenet, a putea auzi dialogul personajului incercand sa explice ce naiba se intampla este de fapt un fel de important. Ei bine, acum puteti porni subtitrarile in timp ce le urmariti acasa. Ura!

Pachetul combinat Tenet 4K UHD si lansarile Blu-ray, care vor fi vandute cu amanuntul pentru 44,95 USD, respectiv 35,99 USD, vor avea o caracteristica bonus intitulata Privind lumea intr-un mod nou: The Making of Tenet. Acest documentar special de o ora ofera o privire in culise asupra dezvoltarii si productiei filmului din punctul de vedere al distributiei si al echipei. Lansarea pe DVD a Tenet nu se va lauda cu nicio caracteristica speciala si va fi disponibila cu 28,98 USD. Nu exista niciun cuvant pana acum despre ceea ce pot vedea despre costurile si disponibilitatea lansarii digitale a filmului, dar precomenzile incep din 10 noiembrie.