Alexandru Ciucu vorbeste despre divortul de Alina Sorescu: „Plecam in vacanta”

Alexandru Ciucu a vorbit, despre presupusul divort de Alina Sorescu dupa ce a fost surprins in compania altor femei, pe Litoral. Alexandru Ciucu a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu Alina Sorescu, si a infirmat toate zvonurile cu privire la un divort intre ei.

„Am mai spus-o si o spun. Nu, nu divortam. Nu avem niciun fel de probleme in relatia de cuplu, doar ne bucuram de discretie, preferam sa nu discutam despre lucurile intime”, a spus, Alexandru Ciucu.

Mai mult decat atat, ne-a precizat celebrul creator de moda, deja, pentru aceasta vara, are planuri alaturi de sotia lui, Alina Sorescu.

„O sa plecam in vacanta. Momentan, asteptam sa fie clar cu restrictile de calatorie, eu sunt vaccinat, asteptam doar sa vedem ce se va mai intampla. Nu am stabilit destinatia, e in functie de ce se mai petrece la nivel mondial cu restrictiile”, ne-a spus, in exclusivitate, Alexandru Ciucu.

Chiar daca Alexandru Ciucu a fost surprins, de curand, in compania altor femei, Alina Sorescu a fost categorica cu privire la relatia pe care o are cu celebrul creator de moda.

Si, pe langa faptul ca a explicat ca sotul ei a ajuns la mare insotit de o cunoscuta de-ale ei si ca singurul motiv pentru care a lipsit si ea era starea de sanatate a uneia dintre fetitele lor, Alina Sorescu a dezvaluit ca nu isi pune problema divortului.

,,Nu vreau sa comentez pentru ca nu este despre mine. Nu mi-a placut niciodata sa ma dau in spectacol sau sa apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o sa fac din viata mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu, la Prima TV.

Cand vine vorba de afaceri, Alexandru Ciucu recunoaste ca pandemia de coronavirus i-a afectat la modul serios dezvoltarea business-ului, cererea de haine de lux scazand la modul serios.

„A fost un an greu pentru majoritatea afacerilor. Adica, cu unele exceptii, afacerile au scazut semnificativ. Speram ca, odata cu relaxarea restrictiilor, ca se vor schimba, in acest an, lucrurile. Noi, ca firma, nu ne-am reprofilat, nu am creat alte tinute, ne-am pastrat linia si, oricum, nu e chiar atat de simplu pe cat ar putea parea sa ne schimbam linia”, a mai spus, Alexandru Ciucu.

Chiar daca nu este la prima lui casatorie, Alexandru Ciucu pare sa sa se bucure de o casnicie fericita in compania cantaretei Alina Sorescu, cei doi avand, deja, 11 ani de mariaj.

Mai mult decat atat, Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au impreuna doua fetite, Raisa si Carolina, de care se ocupa cu mare atentie si alaturi de care, adeseori, merg in vacante.