Haunting of Bly Manor: trailerul noii Hill House va va oferi cosmaruri

Haunting of Bly Manor este a doua poveste din antologia de groaza a lui Mike Flanagan pentru Netflix, avand loc in unele dintre cele mai infricosatoare conace din literatura.

Primul sezon, The Haunting of Hill House, a devenit unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Netflix si a povestit povestea fratilor Crain, 5 adulti disfunctionali care isi petrecusera o parte din copilarie intr-un vechi conac plin de spirite intunecate care nu au a incetat sa-i hartuiasca. Crains au iesit din conac crezand ca ar putea scapa de demonii lor, dar si-au dat repede seama ca ceea ce li s-a intamplat in copilarie i-a marcat ca adulti, iar acele fantome batrane nu erau gata sa le dea drumul.

Povestea se termina cu Crainii sarbatorind fericiti ziua de nastere (sau a fost sobrietate?) a unuia dintre ei, dar scena a fost realizata in asa fel incat sa poata fi interpretata in moduri diferite si, pentru unii dintre fanii horror, a insemnat ca fratii erau prinsi in propriul cosmar.

Multi credeau ca povestea Crain nu s-a terminat, dar Mike Flanagan a dezvaluit rapid ca un nou sezon din Hill House (unul dintre cele mai bune seriale de groaza Netflix) s-ar concentra pe noi personaje chinuite si pe un alt conac intunecat. Vorbind despre cel de-al doilea sezon, Mike Flanagan, creatorul serialului a comentat „Din cate stiu eu, istoria familiei Crain este deja incheiata. Am simtit ca Crain au suferit destul si i-am lasat exact asa cum ne-am dorit cu totii. sa ne amintim de ei… chiar am simtit ca povestea ne cere un fel de inchidere si ne-am bucurat sa inchidem cartea despre acea familie”, dar a mai spus, de la inceput, ca ar vrea sa creeze o antologie, iar acum stim care va fi urmatorul lui.„La naiba”.

Dupa luni de mister, regizorul a dezvaluit in sfarsit ca aceasta a fost o antologie de groaza si ca, pentru urmatorul capitol, vor pleca de la unul dintre cele mai cunoscute romane de groaza, The Turning of the Screw de Henry James.

Primul trailer al noului sezon al antologiei horror dezvaluie noul conac bantuit in care se petrece povestea si fantomele teribile pe care noii protagonisti ai acestei povesti vor trebui sa le infrunte daca vor sa supravietuiasca. 

In februarie 2020, Flanagan a dezvaluit ca au terminat filmarile The Haunting of Bly Manor prin Twitter. „Aceasta este incheierea Bantuirii Conacului BLY. Felicitari distributiei si echipei, fetelor cunoscute si noului, si felicitari regizorilor care s-au unit pentru a-si face acest sezon al lor”, a scris regizorul, fara a dezvalui prea multe detalii despre acesta.

Flanagan salveaza detaliile serialului pentru a ne surprinde cu premiera, dar primele imagini dezvaluie cateva dintre noile decoruri infricosatoare, revenirea catorva fete familiare si un nou conac blestemat.

Despre ce este The Haunting of Bly Manor?

The Haunting of Bly Manor ion este inspirat de The Turning of the Screw, un roman de groaza intunecat care spune povestea unei tinere guvernante care este angajata sa aiba grija de 2 copii intr-un conac izolat de restul lumii, la inceput totul pare normal, dar incet incet incepe sa se convinga ca intreaga proprietate este bantuita si vrea sa-i devoreze pe copii, ceea ce o lasa sa devina din ce in ce mai paranoica, pana ajunge sa o ia razna.

Flanagan a dezvaluit urmatoarele: „Ne uitam la toate povestile cu fantome Henry James ca punct de plecare pentru sezon, asa ca este o afacere cu totul noua. Este o modalitate grozava de a extinde unele dintre lucrurile pe care le-am iubit la primul. ” sezon, dar in cadrul unei noi povesti, fara a fi constrans de deciziile pe care le-am luat data trecuta. Pentru fanii lui Henry James, va fi destul de salbatic si pentru cei care nu sunt familiarizati cu munca lui, Va fi incredibil de infricosator. Deja cred ca este mult mai infricosator decat primul sezon, asa ca sunt foarte incantat de asta.”

Actori care revin si membri noi

Oliver Jackson-Cohen, care l-a jucat pe Luke adult in primul sezon, Victoria Pederetti, care a interpretat-o ​​pe Nelli (si pe femeia cu gatul stramb), Henry Thomas, tatal familiei Crains si Kate Siegel, versiunea pentru adulti a lui Theo, au confirmat ca aveau sa revina ca protagonisti pentru al doilea sezon in urma cu cateva luni.

Printre noi actori se numara Benjamin Evan Ainsworth in rolul lui Miles, unul dintre copiii din casa, Amelia Evie in rolul lui Jamie, Alex Essoe, Calix Fraser, Martin McCreadie, Roz Murray si Jim Piddock, cu personaje a caror identitate nu a fost dezvaluita.