Gene ca la salon chiar la tine acasă. Cum aplici corect rimel pe gene?

Tânjești după gene lungi și voluminoase de când erai adolescentă? Nici nu e de mirare, fiindcă genele stufoase îți pot face privirea mai pătrunzătoare, ochii par mai mari și mai luminoși. Însă, nu toate femeile au șansa să se nască cu gene parcă scoase din revistă.

Totuși, cu ajutorul câtorva trucuri inteligente și a unui rimel bun, vei putea obține gene ca la salon chiar la tine acasă! Am găsit cele mai bune sfaturi și trucuri pentru rimel care te vor ajuta să obții acel aspect spectaculos de gene lungi, fără să plătești un preț mare pe un rimel scump. 

Vrei mai multe trucuri de frumusețe și sfaturi despre machiajul ochilor? Le găsești pe toate în acest articol! Rămâi în continuare alături de noi și vei afla cum să scapi de genele scurte și drepte cu ajutorul unui rimel la un preț accesibil!

Tu cum aplici rimel pe gene? Tehnica își spune cuvântul!

Sursă foto Oriflame

Aplicarea produselor pentru ochi așa cum este un rimel, un tuș de ochi sau un creion de contur pare suficient de la îndemână pentru orice femeie, nu-i așa? Deschizi produsul, glisezi pe linia genelor sau pe pleoapă și îți continui ziua. Dar, dacă ar fi atât de ușor să aplici un rimel, nu crezi că genele tale ar arăta perfect de fiecare dată?

Când ai de-a face cu un produs de machiaj la fel de pigmentat și dezordonat cum este un rimel și aplici produsul într-o zonă la fel de mică ca linia genelor, parcă ești condamnată eșecului și te simți condamnată la a face greșeli și a te supăra. Nu-ți face griji! Astăzi vei învăța cum să aplici corect rimel pe gene, în așa fel încât la final să nu te recunoști când te privești în oglindă. 

#1. Aplică rimel pe partea din față, dar și pe cea din spate!

Cel mai probabil aplici rimel doar pe partea din față a genelor, însă pentru a te putea bucura de o privire pătrunzătoare îți recomandăm să lași privirea în jos și să aplici rimel cu atenție și pe partea din spate a genelor. În acest fel, dublezi volumul genelor tale și intensifici culoarea pe gene.

#2. Folosește un produs complementar între straturile de rimel

Nu este suficient să folosești un rimel care oferă volum genelor pentru o privire de invidiat și gene ca la salon. Pentru a te bucura de un efect mărit al genelor, folosește o perie mică pentru a crea umbre. Folosește o pulbere translucidă între straturile de rimel și ajută-ți genele să cuprindă mai mult produs atunci când aplici rimel. În acest fel, le vei ajuta să pară mai voluminoase și mai arcuite.

Pont: aplică o bază de rimel și creează un look plin de eleganță, volum și strălucire cu ajutorul produsului potrivit! Intră chiar acum pe Oriflame.ro și descoperă baza de rimel tip mousse Giordani Gold care le oferă genelor tale un efect de amplificare al volumului datorită pigmenților albi care se combină excelent cu aceeași gamă de rimel!

#3. Nu uita să aplici rimel și pe genele inferioare

Dacă îți place acel aspect de privire pătrunzătoare, dar nu ai exact o genetică bună, iar genele tale sunt scurte și drepte și nu prea ai ce să învălui în rimel, nu te stresa! Acest truc genial al creează iluzia unei linii de gene inferioare mai dese cu ajutorul unui eyeliner lichid. 

Înainte de a aplica rimel, folosește un eyeliner lichid cu vârf fin pentru a desena puncte mici între firele de păr de-a lungul liniei genelor. O dată ce punctele sunt la locul lor, învăluie-ți genele în rimel pentru a le da volum. Combinația dintre rimel și puncte va oferi genelor de jos un efect instantaneu mai des, care arată surprinzător de real!

#4. Aplică rimel întotdeauna în mai multe straturi, dar nu exagera!

Sursă foto Oriflame

De câte ori aplici rimel pe gene depinde în totalitate de aspectul pe care ți-l dorești. Pentru un efect mai natural, aplică rimel doar într-un strat. Pentru gene mai groase, mai voluminoase și mai dramatice, aplică rimel în două sau chiar mai multe straturi.

Pont: când aplici rimel în mai multe straturi riști să aglomerezi produsul pe gene și să creezi un efect împăienjenit. Pentru a evita o astfel de catastrofă, schimbă la fiecare aplicare de rimel produsul pe care îl folosești! 

Poți folosi mai întâi o formulă de rimel mai subțire cu o perie curbată pentru a separa și defini genele, apoi o formulă de rimel mai groasă cu o perie mai deasă pentru a adăuga volum și lungime. Spre exemplu, Mascara Giordani Gold Iconic Grand și Mascara Giordani Gold Incredible Length Potion – Velvet Black sunt două dintre produsele pe care le poți combina pentru un aspect încântător.

#5. Dacă ai aplicat cam mult rimel, subțiază formula aplicând puțină căldură pe gene

Dacă simți că după ce ai aplicat rimel, formula devine prea densă, un pic de căldură poate subția formula înapoi la consistența dorită. Fie că folosești un uscător de păr îndreptat pe gene, ori încălzești aparatul de curbare a genelor și apoi îl aplici, rămâne la alegerea ta.  

#6. Când folosești rimel, ai grijă cum scoți produsul din tub

Deși este la ordinea zilei să agiți tubul de rimel în mișcări sacadate sus-jos, ținem să te anunțăm că în acest fel vei usca produsul mult mai rapid, fiindcă permiți aerului să intre în flacon, iar produsul tău se va termina imediat. 

Încearcă ca atunci când folosești rimel să eliberezi produs în mișcări ritmice stânga-dreapta prin sucirea aplicatorului pe pereții tubului de rimel. Astfel, nu permiți aerului să pătrundă în flacon și te poți bucura de rimel o perioadă mai îndelungată.

Cum ți s-au părut sfaturile noastre pentru aplicarea corectă a rimelului? Suntem convinși că dacă urmezi măcar jumătate dintre cele enumerate mai sus, te vei putea bucura și tu de gene ca la salon chiar la tine acasă! 

Și, pentru alegerea unui rimel potrivit pentru tine, îți recomandăm să intri chiar acum pe Oriflame.ro și să descoperi selecția variată de mascara la prețuri accesibile. Fie că preferi un aspect dramatic, plin de volum sau ceva mai potolit, cu siguranță găsești câte un rimel potrivit pentru fiecare gust!