Folosim corect produsele cosmetice?

Am adunat sfaturi de la artisti de machiaj si stilisti profesionisti. Cititi si invatati! Totul este foarte simplu!

1. Trebuie sa degresati genele cu un demachiant si abia apoi sa aplicati rimel.

2. Folosim nuante colorate doar vara.

3. Acordam atentie periei de rimel, daca pe ea au ramas resturi de rimel – acestea sunt viitoare bulgari pe gene. Astazi, carcasele de calitate folosesc perii netede din cauciuc.

4. Nu este necesar sa te machiezi pe tot parcursul zilei. Acest lucru nu va improspata machiajul facut dimineata, doar va crea aspectul machiajului vechi.

5. Pe genele inferioare vopsiti doar varfurile.

6. Ondulatoarele de gene pot fi folosite doar inainte de aplicarea rimelului.

7. Nu poti picta pleoapa interioara cu eyeliner de la inceput pana la sfarsit. Acest lucru va ingusta vizual ochiul si va adauga cativa ani in plus.

8. Rimelul maro face aspectul mai fin.

9. Daca aveti ochi mici, atunci trebuie sa vopsiti interiorul pleoapei inferioare cu un creion alb. Apoi aplicati si amestecati bine cu umbre albe pe toata pleoapa.

10. Nu experimenta cu sprancenele tale acasa. Contactati un specialist pentru a alege forma si grosimea potrivite. Pentru ca sprancenele pot schimba intreaga fata.

11. Pentru a mari vizual ochiul, aplica umbre albe sub sprancene.

12. Sagetile pentru machiajul de seara se pot face nu numai cu eyeliner negru. Mai ales astazi, astfel de culori sunt la moda: alb, verde deschis si fucsia.

13. Este mai bine sa aplicati eyeliner peste umbre pentru ca machiajul sa fie stabil.

14. De regula, rimelul se aplica la sfarsitul machiajului, fara a lua in calcul unele tipuri in care este nevoie de cili pudra.

15. Pentru pielea sensibila a fetei se folosesc demachiante care au trecut controlul oftalmologic. Ele dizolva rapid machiajul, ameliorand uscaciunea si iritatia.

16. Folositi un servetel pentru pleoapa inferioara cand clatiti rimelul cu un burete umed pentru a preveni absorbtia vopselei de catre piele, ceea ce provoaca cearcanele negre.

17. Demachierea corecta previne intinderea inutila a pielii si aparitia ridurilor.

18. Pentru a face ochii mai mari – vopsiti doar varfurile genelor, sau pleoapa superioara in doua straturi, fara a atinge cea de jos.

19. Pentru a intari genele fragile, foloseste ulei de ricin inainte de culcare. Este suficient doar sa-l freci in gene.

20. Pe vreme rece, este mai bine sa nu folositi rimel rezistent la apa. Opteaza pentru carcase cu vitaminele A, B, C, E, pantenol.

21. Dupa 30 de ani, este mai bine sa nu folositi umbre cremoase. Acest lucru va accentua ridurile.

22. Umbrele vor dura mai mult daca aplici mai intai pudra pe pleoape. Sau foloseste o baza speciala sub umbra.

23. Crema de ochi trebuie schimbata cel putin la fel de des ca si rimelul. Pielea sensibila a pleoapelor are nevoie de produse cosmetice proaspete. Este de dorit ca creionul sa fie cu ulei de jojoba. Un creion bun nu se sfarama niciodata si nu are nevoie de umiditate suplimentara.