De ce Tokio este naratorul filmului „La Casa de Papel” si cum a dezvaluit viitorul personajului sau

Fara indoiala ca unul dintre cele mai polarizante personaje din serialul spaniol este cel interpretat de Ursula Corbero, pentru ca, inainte de ultimul sau sezon, era unul dintre cei mai urati, ceea ce i-a facut pe multi sa se intrebe de ce Tokio este naratorul povestii.

Si este ca, fara a intra in spoilere (deocamdata), cele mai recente capitole ale productiei au explicat in sfarsit de ce Silene Oliveira face parte din trupa, lucru pe care mai multi fani l-au pus sub semnul intrebarii, deoarece odinioara impulsivitatea ei a stricat o mare parte. de planificare a profesorilor.

Insa motivele pentru care personajul sau a fost tocmai cel insarcinat cu povestirea jafurilor nu fusesera discutate in profunzime pana acum si raspunsul ne da indicii despre ce se va intampla cu silueta lui in ultimele episoade ale serialului.

Prima data cand acest subiect a fost abordat de Alex Pina, creatorul serialului, s-a intamplat anul trecut, printr-un videoclip distribuit pe contul de Instagram al companiei de productie Vancouver Media.

In aceasta, el detaliaza ca, desi au crezut mai intai ca profesorul este naratorul, el a fost prea egocentr atunci cand l-a pus pe hartie, asa ca au decis ca un alt personaj va fi responsabil de rol.

Astfel, mai intai s-au dus la Moscova pentru a oferi naratiunii mai multa umilinta, dar in cele din urma au ales personajul interpretat de Corbero pentru a-i oferi o voce si o abordare feminina, ceea ce a fost decisiv pentru ce Tokio este naratorul din La casa de papel .

In plus, Pina se adanceste in acest lucru in noul documentar The paper house: The phenomenon , detaliind ca aceasta decizie a fost luata in planificarea proiectului, asa ca au facut din Tokyo personajul principal, incepand toata povestea cu ea.

Cine va fi noul povestitor din La casa de papel

Cei care au fost fani ai productiei spaniole inca de la inceputul ei stiu ca proiectul a fost initial o miniserie in doua sezoane, asa ca jaful Bancii Spaniei si tot ce se intampla in ea nu a facut parte din ideea originala.

Cu toate acestea, odata cu moartea sa in aceasta ultima transa, de ce Tokio este naratorul La casa de papel ar putea obtine un nou raspuns.

Asta pentru ca, pe langa faptul ca da mult sens deciziei de a face din Tokyo protagonista datorita a ceea ce stim acum despre ea, ar putea rezolva indoiala pe care o au toti cei care au vazut deja aceste episoade noi: acum cine merge. a povesti povestea?

Dupa cum a spus Pina insusi pe Instagram live, Tokyo povesteste „dintr-un loc foarte indepartat”, ceva pe care multi dintre noi il interpretam anterior ca fiind intr-un viitor foarte indepartat sau chiar la inchisoarea in sine, dar acum ne face sa banuim ca se refera. la un fel de „dincolo”.

Aceasta, adaugata la fraza cu care Tokio si-a pecetluit soarta: „Sunt mai degraba unul care sa fuga. In trup si in suflet. Si daca nu-mi pot duce trupul, macar lasa-mi sufletul sa scape”, ne da sa intelegem ca sufletul lui urmeaza viu si asta ne face sa credem ca ea va continua sa fie povestitoarea.

Astfel, exista si un motiv practic pentru care Tokio este povestitoarea La casa de papel, chiar si dupa moartea ei, pentru ca daca inainte ne-a spus deja multe detalii necunoscute unor membri ai trupei, acum va avea o omniprezenta pe care nicio alta parte. caracterul are. ​

Avand in vedere intorsatura pe care a luat-o planul profesorului, acum sunt multe lucruri de care nici macar el nu le cunoaste, precum posibila tradare a fostului inspector Sierra, asa ca nu exista nimeni mai bun pentru a continua povestea decat ea insasi Tokio.

Acum, in cazul in care Pina se termina cu rolul lui Tokyo si nu face parte din poveste decat in ​​flashback-ul ocazional ca de obicei, rolul ar putea fi absorbit de fiecare dintre personajele trupei si nu doar de unul.

Potrivit creatorilor, ultima parte a celui de-al cincilea sezon ne va permite sa vedem impactul emotional al personajelor dupa evenimentele pe care le-am vazut in aceste primele episoade si ce modalitate mai buna decat aceasta de a afla putin mai multe despre psihologia si conflictele lor interne.