Extremele negative ale zodiei tale!

Berbec. Esti o persoana violenta si trebuie sa inveti sa-ti tii agresivitatea sub control. Berbecii sunt competitivi din fire, insa atunci cand sunt provocati, vor face orice doar pentru a castiga batalia.

Taur. Lacomia este tendinta extrema a zodiei tale. Fie ca este vorba de mancare, de bani sau de sex, esti lacom si vrei cat mai mult. Ai grija ca nu cumva aceasta lacomie sa te puna in situatii periculoase.

Gemeni. Esti o persoana duala si chiar poti ajunge la fapte ilegale. Minti, inseli si furi cu usurinta, deoarece ai o capacitate uimitoare de a convinge oamenii si de a folosi cuvintele in avantajul tau.

Rac. Tu risti sa-ti faci rau singura, deoarece esti o persoana singuratica si cazi usor in depresie. Esti predispusa si la sinucidere sau automutilare, sau chiar la relatii abuzive, in care tu esti victima.

Leu. Poti fi o persoana cruda si chiar sadica, mai ales daca cineva te raneste. Iti place sa fii in centrul atentiei, iar pentru a obtine acest lucru, chiar iti vei exercita puterea asupra celor slabi si fara aparare.

Fecioara. Tu poti sa urasti la maxim, mai ales daca nu-ti sunt pe plac anumite persoane. Esti o persoana cu tenta rasista si chiar religioasa. Daca esti ranita poti pune in aplicare planuri malefica pentru razbunare.

Balanta. Tu nu vei face niciodata rau unui seman, insa iti faci rau tie insuti. Esti o persoana foarte comoda, chiar lenesa, si din aceasta cauza este posibil sa ajungi in situatii limita precum locuitul pe strazi sau acumularea de datorii deoarece nu ai serviciu stabil.

Scorpion. Esti o persoana violenta, care isi poate varsa foarte usor nervii pe prieteni sau familie. In unele cazuri, scorpionii au comportamente sexuale deviante, in special masochism sau sadism.

Sagetator. Extremele zodiei tale sunt abuzurile de droguri, alcool sau jocuri de noroc. Ai mare grija, deoarece acestea iti pot provoca chiar si moartea, in cazul unei supradoze sau coma alcoolica.

Capricorn. Esti obsedat sa castigi cat mai multi bani si din aceasta cauza iti vei pierde multi prieteni. Vrei sa te imbogatesti repede si usor, si din aceasta cauza poti face lucruri ilegale si imorale.

Varsator. Tu esti opusul capricornului, deoarece iti place sa-ti cheltui pana si ultimul banut, apoi sa te imprumuti de la prieteni pentru a trai restul lunii, pana la salariu. Te vei trezi ingropata in datorii si chiar te poti asocia cu persoane periculoase pentru a face rost de bani.

Pesti. Esti o persoana emotionala si ai incredere prea mare in persoane necunoscute. Acest lucru te poate face sa fii victima persoanelor agresive sau relatiilor abuzive si violente. Fiind o zodie foarte spirituala, te gandesti la sinucidere desptul de mult, in special in zilele depresive.