Motivele pentru care Andreea Marin a plecat de la TVR!

Andreea Marin s-a despartit de ceva timp de postul tv care a consacrat-o, TVR. Se pare ca vedeta ar fi trebuit sa accepte un salariu mult mai mic, pentru ca televiziunea are probleme cu banii.

„Înainte de orice, Andreea Marin nu ar trebui să uite că televiziunea publică a lansat-o şi a promovat-o ani la rând, iar fără TVR era nimeni, era doar Marin Andreea, nu o cunoştea nimeni. Dacă TVR a întrerupt colaborarea cu ea la începutul anului a fost doar din cauza situaţiei financiare dificile şi ar trebui să înţeleagă. Contractul ei e confidenţial, nu ştiu ce cifre conţine, însă nu poţi cere asemenea sume uriaşe când s-au dat sute de oameni afară şi se vorbeşte despre un nou val de restructurări. Dacă îşi respectă foştii colegi, Andreea îşi va reconsidera poziţia.” a declarat Ion Popescu, Presedintele Confederatiei Sindicale Nationale Meridian, pentru Ring.

„Aştept finalizarea demersului din partea TVR, pentru mine lucrurile sunt clare şi nu e niciun motiv să mai amânăm”, declara Andreea pentru Ring.

„I-am propus Andreei Marin o diminuare a bugetului ei de la 30.000 de euro/săptămână la 12.000 de euro plus publicitatea. Apoi am aflat că doamna Marin a anunţat că nu mai lucrează cu TVR.”, a marturisit Stelian Tanase, preşedinte-director general al TVR.