De ce o relatie de cuplu nu functioneaza

Când abia ieșiți dintr-o relație lungă, începeți să vă întrebați unde lucrurile au mers prost sau de ce s-au încheiat așa. Suntem pe cale să vă ajutăm să aflați câteva motive care pot fi motivul pentru care relația dvs. nu a funcționat și dacă ar trebui să încercați să o remediați.

A început foarte repede

Ce se obține ușor se pierde ușor. Când relațiile încep excesiv de excitante și totul merge foarte repede, ele tind să se termine destul de repede. Atunci cand este doar atractie fizica si faceti sex ca pe adult69, cu siguranta relatia nu va dura. O relație puternică necesită timp, ceea ce inseamna ca trebuie sa iei lucrurile incet și să rămâi rațională. Daca nu ai facut asta, atunci poate de aceea s-a încheiat la fel de repede pe cât a început.

Nu exista compatibilitate

Dacă îți place foarte mult persoana respectivă și crezi că poți fi o persoană potrivită, investește într-un timp mai lung pentru a o cunoaște foarte bine și ia-o încet. Dacă simți că ai interese cu totul diferite fata de acea persoana si nici nu exista compatibilitate, atunci renunta.

Infidelitate emotionala

Nu trebuie să înșeli fizic pe cineva ca sa fi considerat infidel. Dacă tu sau partenerul tău te-ai apropiat de altcineva și ai început să ai o „aventură emoțională” cu acea persoana, atunci poate că ai realizat că ai o relație greșită. Dacă simți că ai o legătură mai bună cu cealaltă persoană și te înțelege mai bine, atunci nu-ți înșela partenerul doar pentru că este zona ta de siguranță sau nu vrei să ii faci rău cu o despartire. Dar dacă simți că ai nevoie doar de cineva care să te asculte și ai găsit o modalitate de a rezolva lucrurile cu partenerul tău, atunci lucrează la consolidarea relației și comunica mai mult ceea ce simți. Dacă tu ești cel „înșelat emoțional”, atunci vorbește cu partenerul tău, află ce ii lipsește în relație și dacă nu-ți oferă o șansă, pleacă.

Spune-i partenerului tot ceea ce te deranjeaza

Să lăsați lucrurile mici să treaca este în regulă, dar dacă renunțați la prea multe lucruri, începe să vă afecteze și vă frustrați cu întreaga relație, lucrurile se încurcă și explodați fără motiv, poate chiar puneți capăt relației. Încearcă să vorbești cu partenerul tău despre cele mai mici lucruri care te-au supărat. Lucrați împreună, si dacă partenerul nu tine cont de ceea ce spuneti, atunci luați în considerare părăsirea relației.

Amândoi ați vrut lucruri diferite

Este diferit atunci când sunteți de acord să nu fiți de acord cu lucruri imparțiale și când nu sunteți de acord cu deciziile majore de viață. Îți place stabilitatea, creșterea constantă, o casă mare și o familie, dar partenerul tău vrea să călătorească și să nu aibă un loc de muncă cu normă întreagă la o firmă corporativă. S-ar putea să o fi știut de la început, dar totuși ai ales să continui. Dacă visele tale nu sunt la fel, atunci va fi foarte greu să faci relația să funcționeze. Nu continua să lupți pentru ceva condamnat inca de la început. De ce nu functioneaza o relatie de cuplu? Afla mai multe de pe viva.ro.