Cum sa gasesti persoana potrivita si sa duci o viata fericita

„Caut un partener, dar nu gasesc persoana potrivita …”. Cine stie de cate ori ai spus sau auzit o astfel de fraza. Exista multe femei singure si barbati care, indiferent de aspectul lor fizic, gasesc cu greu un partener.

Cu toate acestea, cifrele ar trebui sa functioneze in favoarea ta: lumea este plina de fete si baieti singuri si interesanti … dar cand ii cunosti, ceva pare intotdeauna in dezacord si, dupa cateva iesiri, ajungi sa nu ii mai vezi niciodata. Exista o solutie la toate acestea? Sa incercam sa vedem impreuna ce nu este in regula!

Primul pas este sa intelegi cine este persoana potrivita.

Ce caracteristici ar trebui sa aiba, ce calitati? Pe scurt, dupa cum iti imaginezi, cine este persoana pe care ti-ai dori-o langa tine?

Ce trebuie sa faceti este sa raspundeti pur si simplu la urmatoarele intrebari.

Cum ar trebui sa arate? Cu cat este mai precis sau mai precis, cu atat mai bine. Inaltime, ochi, par, corp, forme, pe scurt, cum iti imaginezi aceasta persoana potrivita, ce te atrage, ce cauti? Intra pe https://www.fb69.net/ unde te asteapta o varietate de fete singure si baieti disponibili pentru o relatie, alege persoana preferata in functie de trasaturi fizice si aspect, si da-i un mesaj.

Ce caracter ar trebui sa aiba? Cum vrei sa se comporte cu tine, ce calitati si trasaturi ar trebui sa distinga aceasta persoana? Romantic, sensibil, dulce, agresiv, ingenios, hotarat?

Care sunt pasiunile si interesele pe care ti-ai dori sa le aiba? Si la nivel social sau cultural ? Ai idee ce meserie ti-ai dori sa faca, cat vrei sa castige?

Cum ar trebui sa te faca sa te simti? Ce sentimente, emotii vrei sa simti? Securitate, aventura, dragoste, fericire, seninatate, fiabilitate, imprevizibilitate? Ce vrei sa incerci?

Ei bine, opriti-va cateva minute si raspundeti la aceste patru intrebari, asa ca vom avea o identitate a persoanei pe care o cautati.

Abia apoi continua si sa vedem cum sa imbunatatim si sa facem util acest model.

Aspect fizic

Unul dintre factorii pe care ne bazam adesea alegerea este aspectul fizic. Nu este adevarat pentru toata lumea, dar aproape. De obicei, avem un model inauntru, ca sa spunem asa, despre cum ar trebui sa fie persoana potrivita pentru noi.

Poate ai in vedere ca ea trebuie sa aiba o inaltime ideala si poate nici nu te-ai uita la oameni mai scurti. Sau vrei sa aiba parul negru si ochii verzi, sau sa fie o persoana blonda cu ochii albastri.

Poate ca iti pasa putin de aceste platitudini : el trebuie sa fie o persoana frumoasa in ansamblu si nu conteaza daca are ochii de culoarea cerului sau buzele pline. Cu toate acestea, ai putea acorda importanta altor aspecte externe: sani, fese, brate sau burta.

Poate ca un barbat dolofan si chel nu este ceea ce va asteptati, la fel cum nu ati dori o fata slaba ca o scandura.

Gusturi

Dar un lucru este sigur, persoana potrivita este cineva care iti place fizic . Va puteti imagina ca va indragostiti de cineva pe care il credeti urat? Stiu, poate crezi ca ti s-a intamplat  si tie, dar sunt convins ca vor exista si alte abilitati care au facut diferenta, asa ca sa trecem la urmatoarea intrebare.

Caracter si comportament

Un alt factor care are o pondere considerabila, poate cel mai important, este caracterul. Poate ca nu iti pasa prea mult de aspect, dar cu siguranta nu te poti descurca fara comportament si caracter.

Cum trebuie sa fie persoana potrivita?

Frumos, dulce, sensibil, grijuliu, inteligent, amuzant, incitant, pasionat, cultivat, spiritual? As putea gasi multe alte adjective si poate aveti altele mai bune. Cu toate acestea, sunteti cu adevarat sigur ca acel personaj este un factor determinant in gasirea persoanei potrivite? Sa stiti ca caracterul unei persoane este cum se comporta de obicei. Ceva care pare stabil si constant in timp.

Pasiuni si interese

Unii oameni cauta un suflet pereche cu care sa impartaseasca ceva. Este clar ca, daca iti place ceea ce nu-i place partenerului tau, nu vor exista multe puncte in comun.

Poate ca va place sa calatoriti amandoi, ascultati amandoi aceeasi muzica sau iubiti acelasi sport. Chiar si participarea la aceleasi medii este adesea un element important pe care il cautam in jumatatea noastra.

Sau, adesea, unele interese sunt fascinante. Poate iti place ca aceasta persoana practica sport sau poate face parte din asociatii voluntare.