Cum sa recuperati contactele sterse de pe iPhone fara backup

Ati pierdut sau ati ratacit unele fisiere importante in interiorul telefonului sau tabletei dvs.? Contactele, mesajele sau notele de importanta vitala au disparut magic? Nu disperati, pentru ca exista un program care va actiona ca Paco Lobaton si va va ajuta sa le gasiti oriunde s-ar afla.

dr.fone este un software de recuperare iPhone care rezolva multe probleme cu care se confrunta utilizatorii de telefoane mobile. Recuperarea datelor este punctul sau forte si este capabil sa se scufunde in adancurile terminalului pentru a gasi tot ceea ce credeai deja ca a fost pierdut. Pentru ca dr.fone sa functioneze bine trebuie sa puneti telefonul in modul Avion imediat ce va dati seama ca un fisier a disparut. Aceasta este o conditie sine qua non pentru a-l folosi.

In plus, acest instrument Wondershare este, de asemenea, un aliat puternic care va va ajuta sa va reparati sistemul de operare iOS, in cazul in care suferiti de unele defectiuni clasice, cum ar fi blocarea modului de recuperare, ecranul negru sau logo-ul Apple sau bucle repetate de pornire. . Stai linistit pentru ca in procesul de reparare datele tale vor ramane complet in siguranta.

Un alt avantaj al dr.fone este ca permite transferul fara fir de fotografii si videoclipuri intre iPhone sau iPad si un computer Mac sau PC. Software-ul poate face acest transfer automat daca dispozitivul mobil si computerul se afla in aceeasi retea locala. Aceasta functie este acceptata de browserele Chrome, IE, Edge si Firefox.

Programul ofera unele capacitati pe care iTunes nu le ofera exact. Va ofera posibilitatea de a efectua o gestionare foarte flexibila a tuturor fotografiilor si videoclipurilor dvs., putand sa le stergeti, sa le exportati sau sa le importati. Acest lucru se face si prin intermediul browserului de pe computer.

Cum nu se putea altfel, vorbind de software de recuperare, dr.fone ofera si posibilitatea de a face copii de rezerva si de a le restaura. Contactele pot fi salvate in format vCard (VCF) si preluate atunci cand este necesar. Exista optiunea de stocare a fisierului respectiv cu intreaga agenda in terminalul Apple in sine sau in platforme de gazduire in cloud precum Dropbox, Google Drive sau OneDrive.

Alte caracteristici ale acestui instrument care merita mentionate sunt gestionarea mesajelor WhatsApp, care pot fi transferate, copiate de rezerva si restaurate. Dr. Fone poate recupera toate mesajele text de pe iPhone. In plus, evidentiaza protectia vietii private, putand elimina orice urma a unui dispozitiv anterior de pe noul dispozitiv. In sfarsit, dr. fone este capabil sa transfere date de la un telefon la altul fara a pierde date, indiferent ca este Android, Windows Phone, Blackberry sau chiar Symbian, deoarece accepta peste 3.000 de dispozitive.

Cum sa recuperati datele direct pe iOS

Dupa cum am spus la inceput, principalul punct forte al dr.fone este recuperarea datelor. Dar cum se face? Primul pas este sa va conectati dispozitivul iOS la computer prin cablu USB. Odata facut acest lucru, trebuie sa lansati dr.fone pe dispozitiv si veti vedea cum este activat un meniu cu mai multe patrate. Trebuie sa faceti clic pe cel din stanga, pe cel care scrie Recuperare.

Cand programul va detecteaza dispozitivul, se va deschide o alta fereastra unde puteti selecta tipul sau tipurile de fisiere specifice pe care doriti sa le recuperati. Gama este foarte larga: mesaje si atasamente, intalniri din calendar si alarme, contacte, favorite, istoric de apeluri, mesaje text si fisiere trimise prin WhatsApp, note, fotografii, note vocale etc.

Este recomandat ca inainte de a lansa dr.fone sa fi descarcat cea mai recenta versiune de iTunes pentru a permite sincronizarea automata si, mai ales, sa nu lansezi iTunes cand dr.fone este deschis. In acest sens, in Preferintele programului Apple, in partea Dispozitive, puteti bifa optiunea care indica Impiedicati sincronizarea automata a iPod-urilor, iPhone-urilor si iPad-urilor.

Al doilea pas al procesului este sa faceti clic pe butonul Start Scan, astfel incat programul sa inceapa sa exploreze dispozitivul dvs. iOS si sa scaneze acele date care au fost sterse sau pierdute in profunzime. Nu disperati, deoarece procesul dureaza de obicei cateva minute. Totul depinde de cantitatea de gunoi pe care ai acumulat-o in memoria terminalului tau. Daca vedeti ca datele pe care le lipseau au aparut in proces, nu trebuie sa continuati cu ele. Puteti face clic pe Pauza pentru a o opri.

Ultimul pas ar fi verificarea datelor recuperate. Cand dr.fone isi termina scanarea, toate fisierele recuperate sunt afisate pe categorii sau tipuri de fisiere. Daca faceti clic pe fiecare dintre aceste categorii, veti putea previzualiza elementele aceleiasi care au fost localizate.

Exista, de asemenea, o bara de cautare in partea dreapta sus a acestui browser, care va va fi utila daca doriti sa interogati dupa numele fisierului sau cuvantul cheie. Odata ce un fisier este gasit si identificat, marcati-l. Veti vedea cum apare o cruce albastra pentru a arata ca a fost selectata. Faceti clic pe butonul din dreapta jos care spune Recuperati computerul pentru a transfera fisierul pe computer. Daca, in schimb, doriti sa puneti fisierele inapoi pe iPhone, iPad sau iPod, selectati pur si simplu Recuperare pe dispozitiv.