Cum să alegi lenjerie intimă pentru partenerul tău

Alegerea lenjeriei pentru partenerul tău nu ar trebui să fie o sarcină dificilă. În cele mai multe cazuri, cumpărăm acest tip de articole pentru o persoană pe care o cunoaștem bine. Odată ce știi ce tip de lenjerie intimă preferă persoana iubită, nu va fi greu să găsești modelele potrivite. Experții recomandă ca bărbații să alterneze diferite tipuri de lenjerie intimă pentru că este mai sănătos. Acest lucru este valabil și pentru doamnele cărora nu li se recomandă să poarte doar chiloți tanga. De aceea fiecare bărbat ar trebui să aibă în garderobă două sau trei tipuri de lenjerie bărbătească și să se adapteze mereu situației și îmbrăcămintei sale. De asemenea, contează dacă bărbatul va face sport sau va petrece ziua la birou.

Cea mai bună alegere pentru un costum și pantaloni strâmți sunt boxerii

Alegerea unui anumit tip de lenjerie trebuie făcută cu atenție. De exemplu, când vine vorba de boxeri de bărbați, lungimea joacă un rol important. Unii bărbați preferă modele mai lungi care coboară pe coapse. Boxerii mai scurți pentru bărbați pot arăta mai bine, dar se pot rula în sus, ceea ce în cele din urmă nu contribuie la confort și estetică. Totul depinde de mărimea potrivită. De aceea este indicat să afli marimea perfectă pentru partenerul tău. Dacă speli lenjeria partenerului tău, vei obține cu ușurință mărimea potrivită. În caz contrar, va trebui să te uiți în garderoba lui.

Adesea bărbații au lenjerie intimă chiar și în două mărimi. Acest lucru se datorează nu numai croielii în sine, ci și producătorului. Diferența de 2 cm în zona taliei sau șoldurilor poate fi decisivă pentru confort. De asemenea, vă recomandăm să măsurați lățimea boxerilor persoanei dragi cu un metru sau o bandă de măsurare. Acest lucru vă va ajuta să navigați mai ușor în tabelele de mărimi, cel puțin atunci când faceți cumpărături online.

Șorturile oferă libertate și confort

Șorturile pentru bărbați sunt cel mai ușor de cumpărat. Sunt largi și confortabile, și chiar dacă nu cumperi mărimea perfectă, nu contează. O diferență de până la 2 cm nu ar fi simțită de preferatul tău, deoarece șorturile sunt un tip de lenjerie mai lejeră. Cu toate acestea, nu cumpăra pantaloni scurți prea largi sau prea strâmți, pentru că vor deveni incomozi. Deoarece șorturile sunt un tip de lenjerie intimă potrivită în principal pentru relaxare și pentru timpul petrecut acasă, simțiți-vă liberă să cumpărați seturi întregi de pijamale pentru bărbați, de exemplu, care sunt o combinație de pantaloni scurți și un tricou . În ele, omul inimii tale se va afla într-un confort deplin în timpul odihnei de duminică, pe canapea.

Chiloții au avantajele lor

Nu trebuie să uităm de chiloții bărbătești, care încă reprezintă unul dintre cele mai populare tipuri de lenjerie intimă pentru bărbați, deși femeilor nu le plac în mod deosebit. Și dacă partenerul tău este un bărbat care poartă chiloți bărbătești, va trebui să accepți acest fapt. Aceștia au avantaje incontestabile. Sunt o alegere excelentă pentru activități sportive, își păstrează cel mai bine forma și se mențin pe loc. Sunt preferații multor oameni de succes și celebri, în special în sport.

Amintește-ți că atunci când alegi lenjerie de corp pentru bărbați, trebuie să te concentrezi pe tipul, dimensiunea potrivită și materialul de calitate. Bumbacul și bambusul sunt unele dintre cele mai bune țesături. Culoarea și modelele depind în totalitate de gustul tău și de ceea ce ar prefera persoana iubită. Totuși, dacă alegi lenjerie intimă pentru îmbrăcăminte deschisă la culoare, ar trebui să alegi lenjerie intimăîn tonuri precum alb sau bej.