„Dolce vita” a lui David si Victoria Beckham: excursii de lux, intalnire cu Sarah Ferguson si barca Hermes

Casatoria, care si-a sarbatorit recent cea de-a 23-a aniversare, se bucura de o vacanta exclusiva in Europa. 

Pe 4 iunie, David (47 de ani) si Victoria Beckham (48) s-au laudat cu 23 de ani de relatie. Peste doua decenii care i-au facut unul dintre cele mai puternice cupluri din lumea divertismentului. Acum, cand si-au vazut cei patru copii crescand si avand o cariera consolidata, raman mai apropiati ca niciodata si se bucura de fiecare moment, in cuplu sau in familie. Astazi, tocmai, se afla intr-unul dintre acele momente, bucurandu-se de dolce vita de-a lungul coastelor europene

Dupa o calatorie romantica la Paris pentru a-si sarbatori aniversarea si o evadare la Venetia unde au fost prezenti si mama si tatal vitreg al fostului fotbalist, David si Victoria Beckham s-au mutat in Croatia , unde s-au bucurat de mare la bordul unui vapor Hermes de lux . Acest lucru s-a reflectat in retelele fostei Spice Girl, care a impartasit o fotografie frumoasa a sotului ei cu cea mai mica din familie, Harper Seven (11). Cruz (17 ani), al treilea dintre baieti, a fost si el in excursie. Dupa cum se reflecta in cateva imagini impartasite de presa britanica, niste prieteni ai fiicei celei mici a designerului s-au alaturat. 

Singurii absenti au fost Romeo (19), care se afla la mijlocul carierei de fotbalist la Miami, si Brooklyn (23), care acum se bucura de luna de miere cu Nicola Peltz (27), dupa ce a spus da, vreau ultimul aprilie in statul Florida. 

La Dubrovnik, potrivit retelelor de socializare,  David Beckham s-a bucurat si de o zi de pescuit alaturi de o echipa specializata care i-a oferit experienta de a obtine un ton rosu din Marea Adriatica. Fostul fotbalist s-a aratat si pe Instagram-ul sau alaturi de fiul sau Cruz, dezvaluind astfel complicitatea dintre cei doi. 

Dupa cateva zile petrecute in Croatia, a venit randul Italiei , una dintre destinatiile cele mai vizitate de sotii Beckham. In ultimii ani si-au petrecut vara alaturi de copiii lor pe plajele din Puglia, regiunea de sud care formeaza calcaiul miticii „ghete” a tarii transalpine.  

Pana acum nu se stie daca vor repeta calatoria. Deocamdata, s-a putut sti doar ca au ajuns in Amalfi , spectaculoasa enclava din sud-vestul Italiei, renumita pentru mediul sau natural impresionant sub stanci. 

Nici David, nici Victoria nu au impartasit detalii despre recenta lor evadare pe coasta italiana. Cu toate acestea, presa britanica a relatat deja despre unele dintre planurile sale. Casatoria a coincis intr-un restaurant cu Sarah Ferguson (62 de ani), fosta sotie a printului Andrew (62 de ani) si pe care au salutat-o ​​cu o afectiune deosebita. Fostul fotbalist si designerul mentin o relatie foarte buna cu Familia Regala si cu cei care fac parte din mediul lor, precum ducesa de York. 

David si Victoria s-au intalnit cu Sarah la Lo Scoglio da Tommaso, un restaurant exclusivist situat in orasul Marina del Cantone de pe Coasta Amalfi. Dupa ce si-au dat seama ca Fergie se afla in aceeasi camera, fostul fotbalist si designerul s-au apropiat de masa ei pentru a o saluta. Au facut-o cu multa afectiune si cu un sarut pe obraz. 

In timp ce David si Victoria se bucura de o vara plina de lux si confort in Europa, fiul lor cel mare face acelasi lucru cu sotia sa, Nicola Peltz. Cuplul de proaspat casatoriti a calatorit prin St. Tropez, prestigiosul oras francez.