Cum iti dai seama ca ai nevoie de concediu!

Sfarsitul verii este perioada concediilor si a relaxarii. Insa nu trebuie sa astepti vara pentru a-ti lua concediu. Iti poti lua cateva zile de concediu in orice moment al anului, mai ales daca esti obosita psihic sau fizic. Iata cum iti dai seama ca ai nevoie de concediu!

Orice pretext e bun sa pleci din birou

Chiar daca ai destul de multa treaba, mintea nu iti sta decat la cele cateva zile libere pe care le poti lua. In cazul in care ai face orice altceva decat sa stai la birou si sa-ti faci treaba, este clar ca ai nevoie de concediu. Trebuie sa-ti limpezesti mintea si sa te relaxezi, pentru a reveni la job cu puteri proaspete.

Ai pierdut sirul zilelor

Nici nu mai stii ce zi e azi. Sa fie marti? Sau joi? Cand mai vine week-endul? Daca ai parte de o perioada foarte stresanta la birou, cel mai bine ar fi sa-ti iei chiar si 2 zile libere pentru a-ti reintragi fortele. Oboseala psihica nu este deloc recomandata, deoarece nu mai dai acelasi randament la locul de munca, lucru care iti poate pune in pericol job-ul.

Nu te poti trezi dimineata

Daca nu esti o persoana matinala, atunci cu siguranta alarma telefonului suna de cel putin 2 ori inainte sa te poti trezi. Insa, in cazul in care te trezeai destul de repede, dar in ultimul timp te simti mult mai obosita, atunci cu siguranta ai nevoie de concediu. Trebuie sa te odihnesti daca nu vrei sa suferi de oboseala cronica.

Te uiti suspinand pe site-urile de vacante

Tuturor ne plac vacantele, iar dacnu ai fost in nicio vacanta in ultimul an, cu siguranta meriti macar cateva zile de relaxare si liniste, departe de agitatia orasului. Daca iti sta gandul mai mult la vacanta decat la serviciu, atunci ai face bine sa-ti planifici urmatoarea escapada.

Bei prea multa cafea

Am ajuns sa bem cafea chiar de la prima ora a diminetii deoarece altfel nu ne putem trezi. Ei bine, acest obicei nu este deloc sanatos si chiar ar trebui sa renuntam la cele prea multe cesti de cafea din fiecare zi. Atunci cand doar cafeaua te poate trezi, gandeste-te ca poate este cazul sa iti iei cateva zile libere. In acelasi timp, incearca sa renunti la cantitatile mari de cafea si bazeaza-te mai mult pe sucuri naturale.