Ce activitate fizică să întreprind în cazul greutății mele, pentru a slăbi?

Decizia privind o alimentație sănătoasă și activitatea fizică este cel mai adesea cauzată de greutatea prea mare și de nemulțumirea cu privire la aspectul fizic. Aceste două lucruri ajută, cu siguranță, la obținerea succesului privind o siluetă atractivă și o stare fizică mai bună. Cu toate acestea, nu toate activitățile sunt bune pentru toată lumea, așa că alege-le cu grijă.

Abia începi aventura ta cu sportul

O balanță potrivită este, cu siguranță, o mare provocare pentru mușchii și articulațiile noastre. Când nu te poți lăuda cu realizări prea mari în acest domeniu, la început cel mai bine este să alegi discipline care, dacă sunt practicate în mod regulat, te vor ajuta să arzi excesul de calorii și astfel să reduci cantitatea de țesut adipos, să îmbunătățești și să înmulțești cantitatea de mușchi fără să distrugi articulațiile, care nu sunt obișnuite cu mișcarea. Deci, cel mai bine este să alegi exerciții aerobice ușoare în stadiile incipiente, inclusiv mersul pe jos, înotul și mersul cu bicicleta. De asemenea, merită să ne amintim să ne aprovizionăm cu pantofi sport adecvati pentru femei, care ne vor proteja nu numai picioarele de răni, ci și genunchii și șoldurile. Activitatea solicitantă și intensă nu este, de asemenea, recomandată persoanelor cu greutate mare – în acest caz cel mai bine este să începi cu plimbări ușoare și să crești sistematic viteza și distanța.

Încălțăminte sport de damă pentru plimbsre și mersul pe bicicletă

Adidașii obișnuiți sau tenișii pot fi buni pentru o scurtă plimbare prin oraș sau centru comercial, dar pot contribui la contuzii la un mers mai rapid, mai lung și pe alte suprafețe decât cele netede și curate. Pantofii sport de damă au fost gândiți astfel încât mersul pe jos sau cu bicicleta să fie mult mai plăcut, confortabil și mai sigur. Acest lucru este deosebit de important atunci când picioarele, articulațiile și mușchii nu sunt obișnuite cu o astfel de activitate. La fel de importante sunt și condițiile meteo cu care va trebui să te confrunți în timpul practicării sportului. Încălțămintea de înaltă calitate va preveni transpirația excesivă a piciorului, nu vei răci și, de asemenea, talpa se va lipi de orice suprafață.

Când ai reușit să slăbești ceva

Știm cu toții că apetitul crește odată cu mâncatul, la fel și exercițiile fizice. Când observăm că practicarea regulată chiar și a sporturilor ușoare și a dietei contribuie la scăderea în greutate, mărim intensitatea antrenamentului, precum și tipul acestuia. Poate că acesta va fi un moment bun pentru exerciții la sală, care ne vor modela silueta. Exercitiile la sala sau chiar acasa este bine sa le începi sub supravegherea unui expert. Datorită acestui fapt, intensitatea exercițiilor de forță va fi selectată corespunzător greutății tale și a capacităților corpului tău. Inutil să precizăm că și efectele vor fi mult mai vizibile. De asemenea, pentru exerciții de gimnastică merită să porți încălțăminte sport de damă adecvată, care să faciliteze unele exerciții și să asigure termoreglarea corectă a picioarelor. Nu îți vor afecta cu siguranță confortul.