200 de kilograme in plus!, Brendan Fraser a suferit o schimbare extrema pentru noul sau rol in cinematograf

Actorul Brendan Fraser revine pe marele ecran, de data aceasta cu o schimbare extrema care i-a lasat surprinsi pe multi. A disparut trupul sau tonifiat din anii ’90 pe care il purta in filme precum George of the jungle, To the devil with the devil sau The mummy. Acum, noul sau personaj a cerut o provocare corporala de alt nivel, dupa ce a petrecut ani de zile departe de lumina reflectoarelor.

Actorul Brendan Fraser se alatura distributiei din „Batgirl”. Va juca rolul de raufacator?

„George al junglei”.

Fraser a trecut printr-o provocare drastica care l-a fortat sa se ingrase cu 200 de kilograme pentru a-i da viata lui Charlie, noul rol pe care il va juca in Balena. Personajul este un scriitor si profesor de literatura care isi paraseste familia pentru a fugi cu iubitul sau gay, care dupa un timp moare, lasandu-l intr-o mare de depresie care il determina sa manance compulsiv pana in punctul de a suferi de obezitate morbida.

„Va fi ceva ce nu ai mai vazut pana acum”, anticipase Fraser insusi anul trecut.

In „The Whale”, Brendan Fraser joaca rolul unui scriitor care sufera de obezitate morbida.

„Dulapul si dressingul erau intinse, fara intreruperi, greoaie. Acest lucru este departe de orice am facut vreodata, dar nu vreau sa fiu timid… Stiu ca va face o impresie reala”, a declarat el pentru Unilad intr-un interviu anul trecut.

Filmul ii va mai gazdui pe Sadie Sink, Hong Chau, Samantha Morton si Ty Simpkins.

The Whale se bazeaza pe piesa cu acelasi nume a lui Samuel D. Hunter, care a scris si scenariul filmului. „Scrierea scenariului pentru acest film a fost un act de dragoste. Aceasta poveste este profund personala si sunt foarte recunoscator ca pot ajunge la un public mai larg ”, a spus scenaristul, potrivit presei internationale.

„L-am admirat pe Darren de cand, in primii ani de facultate, l-am vazut Requiem for a Dream in timp ce scriam primele mele piese. Sunt extrem de recunoscator ca si-a adus talentul si viziunea unica in acest film.”

In „The Whale”, Brendan Fraser joaca rolul unui scriitor care sufera de obezitate morbida.

Alte lansari il asteapta pe actor precum Brothers, alaturi de Glen Close, Johs Brolin si Peter Dinklage; Killers of the flower moon, colaborarea mult asteptata dintre Martin Scorsese, Robert De Niro si Leonardo DiCaprio; si Batgirl, unde va fi ticalosul noului film din Universul DC Comics. (YO)