Aparatură foarte modernă pentru saloanele de manichiuri!

Este important să cunoașteți următorul lucru: orice salon profesional de manichiuri și pedichiuri moderne trebuie să fie dotat cu aparatură modernă și de actualitate și trebuie să folosească produse profesionale, renumite pentru calitățile lor.

Sunt condițiile esențiale pentru ca manichiurile să arate impecabil pentru orice fel de eveniment.

Evoqe.ro – o ofertă foarte interesantă de produse profesionale pentru manichiuri moderne

Evoqe.ro este un important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri din România, care comercializează o gamă impresionantă de produse de actualitate maximă. Este vorba despre sute de tipuri de soluții pregătitoare pentru manichiuri, despre sute de modele de geluri pentru construcții, peste 800 de tipuri de oje semipermanente, aparatură modernă, accesorii și ustensile, decoruri unchii și tatuaje, kit unghii, seturi pentru manichiuri, uleiuri pentru cuticule, acetone, soluții degresante, produse EVERIN, etc.

Toate produsele sunt fabricate de companii renumite în întreaga lume pentru calitățile deosebite ale produselor lor: CANNI, EVERIN, ROSALIND, VENALISA, FSM, BASE ONE, SILCARE, MOLLY LAC, etc.

Lămpi UV sau LED foarte moderne

Din oferta de aparatură pentru saloanele de înfrumusețare puteți alege în acest moment unul sau mai multe modele de lămpi UV, freze electrice, aspiratoare pentru praf, lămpi pentru mesele de lucru, sterilizatoare de diferite tipuri, etc.

Indiferent de calitatea produselor pe care le folosiți în mod periodic pentru realizarea manichiurilor, uscarea acestora trebuie făcută cu ajutorul unei lămpi moderne de foarte bună calitate. În felul acesta produsul își va păstra proprietățile și manichiura va rezista foarte mult timp.

Lampa UV LED profesionala SUNONE, senzor, timer, 48W, albă

Este un aparat modern cu o putere destul de mare, 48W care are o durată de viață garantată de producător de 50.000 de ore. Dimensiunile nu sunt mari, 26x16x10 cm. Pachetul conține lampa de unghii, un manual și un adaptor pentru alimentarea cu curent electric.

În afară de durata mare de viață și de faptul că este un produs foarte bun, aspectul acestui model de lampă este foarte atrăgător și modern. În perioada aceasta, toate modelele de lampi UV incluse în oferta magazinului online Evoqe.ro sunt la reducere. Prețul modelului prezentat anterior, în momentul de față este de doar 59.90 de lei.

Din aceeași ofertă vă mai recomandăm și gelurile profesionale pentru construcție, gelurile color, pudrele acrilice și impresionanta ofertă de oje semipermanente. Comenzile pot fi făcute atât de către firmele de specialitate cât și de către persoanele fizice care doresc și preferă să își îngrijească singure unghiile acasă.

Plata se poate face cu cardul sau în numerar, la primirea coletului. Comenzile pot fi făcute în cantități mari sau reduse. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, compania oferă servicii de transport în mod gratuit.