Anastasia Soare – ingrijirea sprancenelor

Anastasia Soare, studenta in arta si arhitectura, devenita esteticiana, a vazut potentialul neexploatat in doua arcade simple. Astazi, sculptorul de sprancene si proprietarul marcii de origine romana, cu sediul in Beverly Hills, este un asa-numit unicorn (a se citi: independent si evaluat la peste 1 miliard de dolari) care conduce unele dintre cele mai mari tendinte in machiaj – si totul in propriile ei conditii. Lucrand alaturi de fiica ei, Claudia, isi petrece zilele inovand si inspirand, asa ca am intrebat cum isi mentine focurile creative aprinse.

Ce inseamna pentru tine sa ai grija de tine si ce impact are asupra muncii tale?

Pentru mine, ingrijirea de sine este ceea ce ai nevoie pentru a te pregati sa muncesti din greu. Sunt mereu hotarata cu privire la diminetile mele. Ascult jazz la o cafea, raspund la e-mailuri de acasa, imi programez ziua, preiau apeluri si imi fac timp sa ma pregatesc. Aceasta rutina este un ragaz si o pregatire esentiala pentru orice obstacol s-ar putea afla in fata.

Ce te-a determinat sa intri in industria frumusetii?

Stiam ca vreau sa fac ceva semnificativ, sa fac ceva ce imi place si care ar fi important. Intotdeauna am avut un interes pentru frumusete, dar mi-am luat un loc de munca ca estetician din necesitate. Eram un imigrant si era o munca pe care o puteam face fara a fi nevoie sa vorbesc limba. In timp ce lucram, am observat un decalaj flagrant pe piata – nimeni nu le acorda atentie sprancenelor. Am avut aceasta inspiratie pe care poate aceeasi proportie de aur despre care am invatat la scoala de arta ar putea fi aplicata pentru modelarea sprancenelor, aducand echilibru si proportie fetelor clientilor mei.

Cand mi-am dat seama ca nici produsele pentru sprancene nu exista, am fost incantata sa umplu si aceasta nisa. Gasirea unor modalitati noi si inovatoare de a oferi clientilor nostri ceva de calitate sa transformat intr-o pasiune care ma alimenteaza zilnic cu energie.

Care sunt activitatile prin care te relaxezi in timpul liber?

Ma antrenez cu un antrenor personal de trei ori pe saptamana. Cand esti mereu in miscare, pe picioare si calatoresti constant, este important sa ai grija de corpul tau. Nu va pot recomanda ca antrenamentul suficient sa fie o prioritate. Nu este vorba doar despre a arata bine, ci despre a ramane puternic.

Avem vreo sansa sa primim un sfat pentru sprancene?

O detaliere a modului in care poti obtine sprancenele perfecte: Incepe cu cei trei pasi ai tehnicii noastre de modelare. Sprancenele ar trebui sa inceapa direct deasupra mijlocului narilor; sprancenele trebuie sa se termine acolo unde coltul narii se conecteaza cu coltul exterior al ochiului; iar punctul cel mai inalt al arcului ar trebui sa conecteze mijlocul varfului nasului cu mijlocul irisului.

Aceasta tehnica va adapteaza forma sprancenelor la structura osoasa a fiecareia. Odata ce ai forma ta perfecta, treci la produse. Incepe cu o mana usoara. Sprancenele ar trebui sa aiba un gradient, mai deschis la colturile interioare decat marginile exterioare. Pentru a realiza acest lucru, aplicati produsul mai intai pe arcada, mergeti spre cozi, iar cu restul, intrati usor in centru. Cu sprancenele aranjate,esti gata sa faci orice.