Alegerea bustierei potrivite. Ce trebuie sa stii

Știi că purtarea unui sutien sportiv greșit poate duce la durere? Știi dacă sutienul tău sport nu ți se potrivește bine și totuși continuă să faci mișcare în timp ce îl porți, poate duce la dureri musculo-scheletice? Când vă antrenați, nu trebuie doar să vă mișcați corect, ci și să purtați echipamentul potrivit. Deoarece lucrăm împotriva gravitației, devine foarte important să alegem sutienul sportiv potrivit. Iată cum puteți alege o bustiera potrivita astfel incat sa va simtiti ultra confortabil atunci cand o purtati.

1. Există trei tipuri de bustiere, deci trebuie să alegeți unul care vi se potrivește cel mai bine

Surpriza surpriza! Da, doamnelor, există trei tipuri de sutiene sport în secțiunea de îmbrăcăminte sportiva din magazinul dvs. preferat foxfashion.ro.

• Alegeți un sutien sport comprimat, dacă aveți sâni mici

• Alegeți un sutien sport încapsulat dacă aveți sâni mari și / sau vă răsfățați cu sesiuni de antrenament de mare intensitate.

• Alegeți un sutien sport dacă doriți un suport 100% și o compresie adecvată.

2. Căutați curele reglabile

Dacă vă place să purtați bustiere cu curele fixe, vă asumați un risc imens, deoarece curelele fixe își pierd elasticitatea după câteva purtări și nu există posibilitatea de a le regla. De aceea, trebuie să căutați o curea reglabilă care să vă poată susține sânii în mod corespunzător.

3. Alegeți o bustiera cu cupa potrivita

Știm că sutienele sport sunt în mare parte de dimensiuni precum mici, medii și mari. Dar un sutien care este menit să-ți susțină bustul în timp ce sari în sus și în jos trebuie să fie foarte fix, nu crezi? Prin urmare, căutați întotdeauna o marcă care să ofere dimensiuni adecvate pentru cupe pentru a vă asigura că veți obține un sprijin adecvat.

4. Sutienul sportiv ar trebui să lase pielea sa respire

Bineînțeles că vei transpira în timp ce faci mișcare. Și dacă nu căutați un sutien care să aibă un material respirabil adecvat, atunci va puteti confrunta cu iritatii și erupții cutanate.

6. Investiți atât în ​​bustiere cu impact redus, cât și în sutiene cu impact ridicat

Deci, dacă este ziua de yoga sau ziua de Pilates, atunci poți purta foarte bine un sutien sport cu impact redus. Dacă doriți să vă antrenați cu greutăți și alte sesiuni de antrenament de înaltă intensitate, atunci trebuie să purtați un sutien sport cu impact ridicat pentru a vă proteja sanii.

7. Nu uitați să probati bustiera

Încercat și testat ar trebui să fie întotdeauna baza ta atunci când vine vorba de cumpărarea unui sutien sport. După ce ați purtat un sutien, asigurați-vă că faceți câteva miscari pentru a vă asigura că sutienul este confortabil și că există un sprijin maxim. O bustiera nu trebuie cumparata la intamplare. Trebuie luate in considerare atat confortul cat si sustinerea. Daca aceste doua aspecte sunt in regula, atunci cu siguranta ai ales bustiera potrivita. Prin urmare, data viitoare cand mergi la cumparaturi, asigura-te cat ii cont de aceste detalii importante si nu vei regreta. Pe tendintemoda.ro gasesti mai multe detalii utile care te vor ajuta sa alegi bustiera perfecta pentru tine.