Cele mai luxoase Hoteluri din lume

 Există momente pentru toate în această viață. Ar trebui să experimentăm tot ceea ce lumea are de oferit măcar o dată.

Vor fi momente în care veți merge mai degrabă la camping și veți contempla frumoasele stele și momente în care veți dori un serviciu de cinci stele, cazați într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din întreaga lume.

Cu alte cuvinte, a deveni parte a elitei și a experimenta stilul de viață al celor bogați. Nu vă faceți griji, aici veți găsi o listă cu cele mai luxoase hoteluri din întreaga lume, crescând șansele ca orașul dvs. de vis să aibă unul dintre ele.

Palatul Mardan, Turcia

Palatul Mardan este cunoscut a fi cea mai scumpă stațiune de lux din toată Europa.Acesta este situat în Antalya, cu un cost ridicare de aproximativ 1,4 miliarde de dolari. Hotelul are mai mult de 560 de camere și include un spa de 12.000 mp, 4 acvarii, 5 acri de piscină și o plajă mai incredibilă pentru oaspeții cu nisip importat din Egipt! Hotelul este foarte confortabil și decorat cu lemn exotic, mobilier din catifea și interioare de baie din marmură.

Burj Al Arab, Dubai

Acesta este în prezent cel de-al șaptelea cel mai înalt hotel din lume, iar forma sa reprezintă pânza unui dhow arab. Este atât de extravagant încât, chiar dacă hotelul este oficial un hotel de 5 stele, majoritatea oamenilor au făcut referire la acesta ca fiind un hotel de șapte stele. Nu numai că are un meniu top dar lux este present peste tot. Oaspeții sunt plimbati  în jurul orașului cu Rolls Royce condus de șofer.

Paradisul Atlantidei, Bahamas

Fără îndoială, Atlantis Paradise este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Caraibe. Hotelul include un parc acvatic, teren de golf, mai multe restaurante și piscine, o sală de sport, terenuri de tenis …

Acest hotel este ideal atât pentru cupluri, cât și pentru familii. Oferă multe activități diferite pentru cei mici și pentru adulți pe tot parcursul zilei.

Palatul Emirates, Abu Dhabi

Exteriorul său auriu are vedere la țărmurile Golfului Arab. Acest hotel are 1,3 km de plajă privată, preparate din bucătăria mondială, chiar și un port de agrement privat și camere de corali cu vedere la grădină. Hotelul descrie cultura Arabain la cel mai bun nivel prin utilizarea unei structuri realizate cu trei miliarde de dolari.

The Plaza, New York City

Celebrul Plaza,care a fost martorul multor scene din Gossip Girl, a fost una dintre cele mai prețioase etape din 1969 incoace. De peste 100 de ani hotelul întâmpină oaspeți din întreaga lume (inclusiv vedetele de la Hollywood și liderii politici mondiali). Norocoșii oaspeți cazați la acest hotel vor avea onoarea de a fi localizați în Manhattan.

The Palms, Las Vegas

Situat în Vegas-ul unic, The Palms oferă o gamă largă de servicii și se mândrește cu faptul că au un design deosebit.Este unul, dacă nu chiar cel mai notoriu hotel și cazinou din Las Vegas, cu un buget de aproximativ 690 de milioane de dolari. Holul include piese de artă de la Andy Warhol și Jean-Michel Basquiat, un club de noapte pe acoperiș …