Vedete care au avut depresie si au depasit-o: de la Selena Gomez la Bella Hadid

Exista multe celebritati care au facut vizibila depresia.

Depresia este o boala care afecteaza 4% din populatia lumii. Oferirea vizibilitatii sanatatii mintale este foarte importanta. Multe vedete s-au ocupat de asta si si-au facut public cazul cu propriile marturii.

Depresia este una dintre cele mai frecvente boli, mai ales in ultima vreme. Afecteaza aproape patru la suta din populatie, desi, in majoritatea cazurilor, este total invizibila. Chiar si asa, in acesti ani, ne putem da seama ca guvernele au inceput sa ofere mijloace acelor oameni care trec prin acest moment complicat. In plus, multe dintre vedete au vorbit deschis despre aceasta boala.

Cara Delevingne

Una dintre primele care au facut vizibila depresia a fost Cara Delevingne. Manechinul a povestit intr-un interviu momentul dificil prin care a trebuit sa treaca. „M-am urat pentru ca sunt deprimata […] nu am inteles ce se intampla, cu exceptia faptului ca nu voiam sa traiesc”, a explicat ea reporterilor. Adevarul este ca ea a transformat toata aceasta frustrare in cautarea obsesiva a unui partener, ceea ce a facut-o sa realizeze ca ar trebui sa se concentreze asupra ei insasi. 

Angy Fernandez

Cantareata Angy Fernandez a explicat, in urma cu cativa ani, ca suferise de depresie. O boala din care inca se recupereaza. „Am o slujba, un partener, o viata mai mult sau mai putin stabila, dar aceasta boala este prezenta si nu poti sa nu fii trist”, a sustinut cantareata. Adevarul este ca a spus recent ca inca se lupta cu depresia, desi are ajutorul mamei, forta sa motrice.

Selena Gomez

Selena Gomez a avut si probleme legate de depresie si anxietate. Atat de mult incat, in unele ocazii, s-a gandit ca nu isi va reveni. In momentul de fata, actrita pare sa fie aproape recuperata de cand isi ordona prioritatile vietii si a fost pusa pe primul loc. 

Bella Hadid

O prietena foarte apropiata a Selenei care si-a facut publica depresia a fost modelul Bella Hadid . Tanara a spus ca a avut o perioada dificila in viata ei; cinci ani plini de locuri de munca, presa si mult stres. Acest lucru l-a facut sa cada intr-o spirala de tristete pe care a reusit sa o depaseasca in 2019. „Acum suntem aici si suntem bine”, a spus el la Vogue Fashion Festival.

Justin Bieber

Faima lui Justin Bieber a devenit mare. Cantaretul nu a putut depasi acea presiune pe care a suferit-o in primii ani de cariera si intreaga sa lume s-a prabusit. „A cere ajutor nu inseamna ca esti slab, ci ca iti pasa de tine si de cei din jur”, a explicat el prin retelele sale de socializare. Astfel, Justin s-a indepartat de muzica si a decis sa-si ia ceva timp pentru el. Deocamdata, se pare ca nu vrea sa se intoarca in cariera si si-a pus linistea inaintea lui.

Katy Perry

Katy Perry stie si cum este sa treci printr-o depresie. „Am fost deprimat si nu am vrut sa ma dau jos din pat”, a spus el reporterilor Vogue India. Desigur, cantareata a stiut sa iasa din acele momente complicate si a intreprins o calatorie de „sanatate mintala”.