A doua sansa de a iubi: 9 trucuri pentru a-ti recastiga partenerul

Trecerea printr-o criza sentimentala sau despartirea de partenerul dvs. sunt evenimente zilnice si normale in dezvoltarea fiecarei persoane. Parcurgem cicluri unde trebuie sa presupunem ca nimic nu va mai fi ca pana acum .

Nu exista intoarcere in multe situatii, dar in altele exista speranta: rezolvarea problemelor unui cuplu este posibila. Aplicati aceste trucuri si veti vedea cum se reaprinde scanteia iubirii .

Pentru a reinvia iubirea trebuie sa tii cont de 8 puncte esentiale:

  1. Timp. Ambele parti au nevoie de timp si spatiu pentru a reformula situatia . Anumite emotii negative trebuie acceptate si digerate. Odata obtinut acest spatiu, putem incepe recucerirea. O perioada fara contact si fara comunicare .
  2. Arata interes. Nu va asteptati ca cealalta persoana sa fie prima in contact. Exista un sentiment foarte frecvent de asteptare ca celalalt sa faca primul pas ca semn de interes . Prin aceasta, nu avem intotdeauna dreptate, exista multe variabile in joc. In orice caz, este un act bun pentru tine sa faci primul pas.
  3. Intreaba-l pe celalalt. Dupa ce am permis timpul sa treaca, trebuie sa stim daca celalalt este interesat sa incerce sa recupereze relatia.
  4. Analizati fiecare eroare. Incepeti cu voi insiva, cu tot ce nu ati facut bine. Dimpotriva, nu ne vom asuma responsabilitati si vom sfarsi invinovatindu-l pe celalalt.
  5. Imbunatateste-ti atitudinea. In ciuda faptului ca situatia este dureroasa, victima si inundarea celuilalt cu sentimente negative ajung sa aduca rezultate proaste. Atitudinea trebuie sa fie deschisa si bazata pe cooperare si invatare reciproca.
  6. Du-te inapoi la trecut. Construirea pe ceea ce am avut la inceputul relatiei ne va ajuta. Conectati-va cu acele elemente prezente atunci cand celalalt a fost atras de dumneavoastra. Aceasta intoarcere in trecut revigoreaza dragostea si trezeste emotii pozitive in cuplu.
  7. Iesiti din rutina. Iesiti din rutina facand fantezia sexuala pe care v-ati dorit-o intotdeauna, cum ar fi sa o faceti intr-un loc public, sa faceti sex anal, sa vizionati un film porno impreuna sau sa va inregistrati in timp ce faceti sex. Daca va lipseste inspiratia, click aici si aflati care sunt cele mai frecvente fantezii sexuale ale barbatilor si femeilor .
  8. Fii sincer. Cand analizati greselile pe care le-ati facut singur, ar trebui sa le comunicati si celorlalti. In acest fel, veti fi mai constienti de lucrurile care au facut ca totul sa mearga prost. De asemenea, arati empatie, intelegere si predispozitie pentru a rezolva si corecta tot ceea ce nu a functionat.
  9. Perseverenta. Persista in rezolvarea problemelor si pastrarea legaturii. Arata-ti ca vrei sa retraiesti lucrurile bune. Pentru a face acest lucru, mentineti consecventa si incercati sa cresteti invatarea si autocritica.

Uneori, cuplurile ajung la puncte ireparabile . Infidelitatile, toxicitatea sau incompatibilitatea influenteaza coexistenta. Asumarea lui, acceptarea acesteia si lasarea celuilalt este cea mai buna solutie in aceste cazuri. Dragostea merita, dar nu in toate cazurile.