Zodia Gemeni in relatii cu ceilalti

Cine sunt si cum se comporta Gemenii ?

Spre deosebire de alte zodii, nativii Gemeni au mai multe iubiri in viata. Schimbatori din fire, agitati,  vesnic dornici de actiune si nemultumiti, nativii Gemeni  sunt incapabili sa descrie cum arata sau se comporta sufletul lor pereche deorece acesta este determinat de timp si spatiu.  Gemenii pun accent pe trairile lor, pe energia pe care o au cand interactioneaza si sunt observatori lucizi si pertinenti. Adesea reusesc sa debusoleze prin comportament si dau senzatia de haos, ei nu au nevoie de un motiv logic si pertiment pentru justificarea actiunilor si, de cele mai multe ori, se bazeaza pe intuitia fidela si starea de spirit din acel moment. Gemenii sunt precum un burete dornic sa absoarba tot ce ii inconjoara. Sunt acei oameni care nu trec neobservati, fie ca vor sau nu.  Celelelate zodii ii pot percepe ca fiind ciudati si imprevizibili, dar ei se pot descrie ca fiind o oglindire la nivel mental si spiritual. Sunt neobositi in schimbul de masti si doar foarte putini oameni pot sa inteleaga ce se intampla cu ei. Nu de putine ori se autosurpind, ar fi capabili sa jure ca nu vor face si spune exact ce planifica in gand. 

Predispozitia spre relatii  amoroase toxice

Pentru dualii zodiacului, relatiile karmice pot cu usurinta sa devina relatii toxice. Acestea sunt relatiile in fata carora se sustine examenul si ulterior se preda lectia. De cele mai multe ori, chiar daca dau senzatia de superficialitate si mister, ei traiesc la intensitate maxima toate sentimentele pure. Acestia imbraca rapid rolul victimei, al agresorului sau pe cel al judecatorului, traiesc fiecare din acest rol si se implica cu adevarat pana la finalul scenei. Nu e de mirare ca sunt campionii schimbarilor de comportament, al dramelor sau al actiunilor care par nebunesti. Cand un geaman iubeste cu adevarat,  partenerul de viata este pus pe un piedestal in jurul caruia graviteaza tot universul. Ciudat sau nu, acelasi lucru se poate intampla si cand otrava geloziei, dispretului sau  invidiei intervin. Singura cale de a iesi dintr-o relatie abuziva cu un geaman este ca acesta sa se plictiseasca. Ar fi usor sa spunem ce-l plictiseste pe geaman doar daca el ar cunoaste asta. 

Pentru geaman relatiile toxice sunt rani ale caror cicatrici nu se vindeca niciodata, însemne clare pe care purtatorul nu se sfieste sa le acopere sau justifice fata de cineva. În functie de dispozitia in care sunt, pot să consilieze mai bine decât un terepaut matrimonial sau, din contra,pot inchide subiectul cu sfaturi date din experienta. 

Relatiile  cu zodiile de foc si pamant

Relatiile karmice se pot dezvolta cu oricine, dar de cele mai multe ori acestea se leaga cu nativii Leu si Capricorn.

Regele Leu, zodie de foc, are nevoie de aer ca sa ardă, iar  partenerul  Gemeni poate fi chiar vantul care aduce pasiunea si dinamisnul in relatie.  Problemele in cuplu tind sa apara din cauza faptului ca Leul tinde sa domine si  ingradeste libertatea partenerului, astfel ca nativul se simte sufocat sub gheara rigiditatii.

Cand vine vorba de parteneriatul dintre Gemeni si Capricorn, lucrurile nu se prea amesteca.  Fiind inradacinat puternic in pamantul stabilitatii emotionale, alaturi de un Geaman,  nativul Capricorn  o sa fie profund ranit de sentimentele amestecate si contradictorii specifice zodiei de aer. 

În alegerea unui partener, Gemenii  nu ar trebui sa se focuseze asupra aspectelor pe care trebuie sa le  imbunatateasca, ci asupra avantajelor si dezavantajelor  rezultate pe termen scurt, mediu si lung.