De ce produse ai nevoie pentru a-ți menține mașina în stare impecabilă?

De ce este important să-ți menții mașina într-o stare impecabilă?

Întreținerea mașinii este un aspect foarte relevante pe care fiecare proprietar de mașină trebuie să-l aibă în vedere. 

Dacă mașina nu este întreținută corespunzător, este posibil că să ai parte de unele defecțiuni chiar mai devreme, decât s-ar fi preconizat, iar în cazurile izolate pot duce chiar la anumite accidente. 

Pe lângă legătura personală pe care o are un proprietar de autovehicul cu acesta, trebuie avut în vedere că este un alt tip de utilaj și că fiecare echipament – ce trebuie întreținut conform. 

De ce produse ai nevoie pentru mașina ta?

O mașină întreținută regulat arată bine, iar cu produse pentru detailing auto ai siguranța că totul e sub control. Odată ce deții accesoriile și produsele adecvate totul devine o joacă!

Începi cu exteriorul mașinii, unde vei avea nevoie de următoarele: 

  • mănușă și lavete din microfibră (vei spală și vei șterge mașina cu acestea)

  • șampon auto

  • de apă și furtun (după spumare și curățare vei clăti bine)

  • în final, după ce te-ai asigurat că totul e curățat în detaliu și uscat – aplici luciul. Aplici ceara, finisezi și vei da luciul cu prosopul sau laveta din microfibră. 

  • perie cu păr natural (va ajuta la curățarea jantelor și cauciucurilor)

În ceea ce privește interiorul mașinii aplici produse curatare interior auto precum:

  • perie mai rigidă/ aspirator pentru a reduce murdăria sau firimiturile din mașină

  • praful, murdăria și urmele de grăsime se pot curăța cu spray-uri și soluții specifice, iar curățarea se va face cu laveta uscată din microfibră

  • produse sau balsam pentru suprafețele din piele (acolo unde este cazul)

  • soluții de geamuri sau apă cu oțet – pentru a avea geamuri igienizate și strălucitoare. 

Întreținerea mașinii este ceva care ține de fiecare proprietar de mașină și nu este atât de dificilă. Când ai simțul răspunderii și ești atent la unele lucruri de bază, automat îți întreții mașina corespunzător. 

Recomandarea noastră e să-ți și verifici mașina în mod regulat – o dată la 3-6 luni pentru a vedea funcționalitatea (dacă se încadrează în intervalele normale).

Iar, pentru o curățare și întreținere mai avansată poți să apelezi la specialiștii în detailing pentru curățarea fiecărei piese auto.

Mașina ta are nevoie de cele mai bune tratamente, care să îi întrețină suprafețele, dar care să o facă să strălucească la adevărată ei valoare.