Cum sa il uiti mai repede!

Despartirea de persoana iubita este poate cel mai greu lucru prin care poti trece, mai ales daca tu nu esti de acord cu aceasta despartire. Exista insa si metode prin care il poti uita mai repede si iti poti reface viata. Iata cum sa il uiti rapid pe fostul tau prieten!

Fara sperante desarte

Daca iti repeti ca se va intoarce la tine si ca asta este doar o faza prin care trece, nu te ajuti deloc. Fii ferma pe pozitie, iar daca v-ati despartit accepta situatia cu mandrie. Spune-ti ca oricum nu ai nevoie de el si demostreaza-ti asta in fiecare zi.

Bucura-te de tine

Acum ca ai scapat de fostul iubit cu care iti petreceai tot timpul, poate ca ar fi bine sa te concentrezi mai mult pe tine. Sigur exista ceva care-ti placea si la care ai renuntat atunci cand l-ai cunoscut pe el. Vezi ce hobby-uri ai neglijat in ultima perioada si fa-ti timp pentru lucrurile care-ti plac.

Nu e vina ta

Daca s-a ajuns la despartire, trebuie sa iti scoti din minte ideea cum ca tu ai fi singura vinovata pentru aceasta ruptura. De fapt, amandoi aveti o oarecare parte din vina, asa ca accepta-ti soarta. Este si mai bine daca realizezi ce ai gresit pentru a sti acest lucru pe viitor si pentru a nu mai face aceleasi greseli in relatiile viitoare.

Fa-ti planuri de viitor

Este foarte bine sa te concentrezi pe viitorul tau, atat din punct de vedere al carierei, cat si din punct de vedere sentimental. Urmeaza un curs de specializare de care ai nevoie pentru a avansa in cariera, participa la cat mai multe conferinte si axeaza-te pe cariera. Te vei simti mult mai bine si puternica. Si poate nu ar fi rau sa te gandesti ca in acest fel si cunoscand cat mai multi oameni, este posibil sa iti gasesti si urmatorul partener printre acestia.

Nu mai lua legatura cu el

Fii sigura ca ti-ai luat toate lucrurile din apartamentul lui si ca i-ai inapoiat si lui toate lucrurile personale. In acest fel veti evita momente penibile de genul “mi-am uitat lenjeria preferata la tine, pot sa vin sa o iau?”. Daca ati ales sa va despartiti trebuie sa respectati acest lucru si sa nu va mai cautati sub diferite pretexte.

Este ok sa fii trista

Pentru o anumita perioada de timp dupa despartire, este ok sa fii trista si chiar sa plangi atunci cand simti acest lucru. Insa aceasta perioada nu va dura mai mult decat o saptamana!