Cand vorbesti cu partenerul tau seara, relatia ta dureaza mai mult

Comunicarea este unul dintre secretele pentru ca relatiile sa functioneze si sa dureze, dar uneori, din cauza rutinei pe care o au unul sau ambii membri, dialogul lin devine mult mai dificil. Uneori, cuplurile au doar noaptea ca moment pentru a impartasi, a-si spune lucrurile si a vorbi despre cum a decurs ziua, insa nu totul se intampla asa, deoarece uneori se concentreaza pe alte aspecte.

Este de inteles ca oamenii ajung obositi din activitatile lor si tot ce vor sa faca este sa se uite la televizor, sa ia cina si sa doarma, sau inainte sa dedice un mic spatiu relatiilor intime, apoi sa se odihneasca si sa se intoarca din nou la activitatile de serviciu sau de genul respectiv. Toate bune, dar… unde este dialogul cu cuplul? Trebuie sa stii ca a vorbi cu partenerul tau noaptea este de cea mai mare importanta, prin urmare, ar trebui sa existe un moment in care sa te deconectezi de la orice, in principal de la televizor si de la telefoane mobile, si sa incepi sa vorbesti.

Ar trebui sa vorbesti cu partenerul tau in fiecare seara

Intr-un cuplu, se poate spune ca dialogul este esential, intrucat in ​​acest fel, se pot exprima preocuparile care pot aparea pe parcursul relatiei si, bineinteles, se pot gasi astfel o solutie potrivita pentru a continua pe drumul cel bun.

In ultima vreme se vede ca sunt cupluri care isi petrec ziua trimitandu-se mesaje sau sunandu-se pe telefonul mobil, dar nu este acea forma de comunicare la care ne referim asa cum ar trebui sa existe. Cand sunteti cu partenerul dvs. noaptea, ar trebui sa vorbiti unul cu celalalt, sa fiti fata in fata si sa va uitati unul in ochii celuilalt, acesta este modul de a comunica asa cum va recomanda expertii. Se poate chiar mentiona ca cuplurile care vorbesc noaptea sunt mai fericite si relatia lor dureaza mai mult.

Comunicarea este intotdeauna importanta

Sa vorbesti cu partenerul tau este mai necesar decat crezi. Comunicarea cu persoana de langa tine nu serveste doar la rezolvarea problemelor dintre cei doi, dar este si de cea mai mare importanta sa poti cunoaste mai in profunzime persoana cu care imparti o mare parte din viata ta. Cand spunem ca ar trebui sa vorbesti cu partenerul tau, nu ne referim in mod specific la a vorbi despre probleme, adica nu trebuie sa existe neaparat un conflict de rezolvat pentru ca tu sa te asezi si sa vorbesti cu persoana iubita. Exista multe subiecte pe care le puteti atinge, unele poate mai importante decat altele. De exemplu, va puteti intreba partenerul cum a decurs ziua, dar amandoi incercati sa nu intrerupeti acel fir de conversatie cu un raspuns taios. Poti vorbi si despre cateva planuri pe care le ai pentru ziua urmatoare, pentru weekend sau indiferent de vreme. Pe scurt, sa vorbesti cu partenerul tau noaptea ar trebui sa devina un obicei pentru amandoi.

Vorbesti din obisnuinta

Discutia trebuie sa devina un obicei, nu este necesar sa o luam ca pe o munca sacrificata de facut, ci mai degraba trebuie sa fie ceva care se intampla spontan. Nici nu trebuie sa existe o ora anume pentru asta, pur si simplu trebuie sa fie intr-un moment si intr-un loc in care ambii considera ca sunt relaxati, de exemplu poate fi in pat, pe canapea sau in orice loc pe care amandoi il aleg.

Cu asta nu spunem ca ar trebui sa lase alte nevoi precum relatiile intime, pentru ca cuplul poate vorbi inainte sau dupa aceea, in functie de nevoi. Sau pot chiar sa vorbeasca si apoi sa doarma. Dar cand ambii nu stiu ce sa-si spuna unul altuia, sunt incapabili sa se aseze si sa se uite la fetele celuilalt pentru ca prefera televiziunea sau telefonul mobil, exista o problema reala, deoarece asa, in timp, increderea a vorbi se va pierde deschis si amandoi vor deveni doi straini care sunt pur si simplu impreuna din obisnuinta.

De ce este recomandat sa vorbiti seara

Nu dintr-un capriciu este recomandat sa vorbesti cu partenerul tau noaptea. Se intampla ca noaptea sa fie mai putini factori care distrag atentia oamenilor, pentru ca asa cuplul se va intelege mai bine, facand si relatia mai durabila.

A vorbi fata in fata este una dintre cele mai bune modalitati de a te conecta cu partenerul tau, deoarece facand acest lucru in mod constant, ei vor deveni prieteni, vor forma o echipa si vor ajunge sa devina parteneri de viata. Amintiti-va ca indiferent de subiectele pe care trebuie sa le vorbiti, important este sa o faceti, sa impartasiti acel moment si sa va cunoasteti din ce in ce mai mult.

Daca pretuiesti cu adevarat relatia ta, inchide televizorul, lasa-ti telefonul mobil jos si roaga-ti partenerul sa stea langa tine pentru o conversatie. Oricat de obosit ai fi, investeste putin timp in dialog, pentru ca pe masura ce relatia se imbunatateste, vei intelege valoarea vorbirii.