Cum sa calatoresti cu putini bani

Calatoria este o oportunitate atat de minunata, iar posibilitatea de a calatori cu un buget o face mai accesibila oamenilor. De asemenea, daca cheltuiti mai putin pe o aventura, aveti bani de cheltuit pe alta. Nici calatoria la buget nu trebuie sa fie mai putin distractiva. Exista locuri ieftine pentru a calatori in intreaga lume, inclusiv o multime de locuri pentru a calatori cu un buget in Europa. Exista o multime de modalitati de a economisi bani atunci cand calatoriti, de la planificarea cu atentie a bugetului de calatorie inainte de a pleca, luand in considerare rucsacul si schimbul de masini, pana la alegerile pe care le faceti (de exemplu, mancare) atunci cand sunteti in calatorie.

1. Alegeti cu atentie destinatia

Unele locuri sunt in mod natural mai scumpe sau mai ieftine decat in   cazul in care suna acasa. Primul meu sfat pentru a calatori la un buget este sa cercetez locuri care sunt bune pentru a calatori cu un buget. Poate ca e undeva ieftin si usor de accesat, undeva unde moneda iti aduce o valoare buna datorita cursului de schimb sau undeva care are un cost al vietii mai mic decat acasa!

Daca sunteti in cautarea unor destinatii ieftine, iata 30 de locuri de calatorie cu un buget redus.

2. Evitati capcanele turistice

Orasele mari si hotspoturile turistice sunt adesea mult mai scumpe decat abaterea de pe traseul batut! Incercati si alegeti destinatii mai putin cunoscute, daca puteti. Consultati aceste pietre ascunse in Europa pe care trebuie sa le vizitati.

Chiar si in destinatie, evitati restaurantele de pe banda principala si incercati ceva pe un trotuar. Mancarea va fi probabil mai buna, dar si mai ieftina!

3. Obtineti o asigurare de calatorie

Poate cel mai important sfat pentru calatorii cu buget! Sigur, initial este o cheltuiala suplimentara, dar va veti multumi pentru ca ati rezolvat daca calatoria dvs. este anulata sau daca Doamne fereste sa va imbolnaviti in strainatate. Faceti clic aici pentru asigurarea de calatorie pe care o folosesc.

4. Calatoriti in afara sezonului

Sigur, este posibil sa nu puteti garanta vremea, dar destinatia aleasa va fi mult mai putin ocupata si aglomerata. Nu numai ca vei economisi multi bani, dar vei avea totul pentru tine!

5. Rezervati in avans

Ofertele de ultima ora pot fi o mana de Dumnezeu, dar este adesea mai ieftin (si mai putin stresant!) Sa rezervati transportul, cazarea si activitatile cu mult timp in avans.

Consultati aceasta postare pe blog pentru a vedea ce aplicatii de calatorie ar trebui sa descarcati pe telefonul dvs. inainte de calatorie.

6. Sau, in destinatii mai putin turistice, fii spontan

Cazarea nu este intotdeauna promovata online si puteti economisi bani rezervand direct la proprietar, in special pentru locurile din orasele mici sau in casele de cazare. Depinde intr-adevar de unde mergi!

7. Folositi Skyscanner pentru a gasi cele mai ieftine oferte de zbor

Skyscanner.net este cel mai simplu mod de a gasi zboruri ieftine intre tari! Pur si simplu puneti-va in aeroportul / tara de origine si in destinatia dvs. si puteti vedea ce este disponibil la anumite date sau intr-o luna intreaga, daca puteti fi flexibil.

8. Zboara la mijlocul saptamanii

Zborurile sunt mai scumpe la sfarsit de saptamana, deoarece mai multi oameni sunt liberi sa calatoreasca. Incercati sa zburati intre marti-joi, daca puteti.

9. Impacheteaza bine

In primul rand, impachetati lumina. Nu veti purta jumatate din hainele pe care doriti sa le luati si va va costa doar mai mult in bagaje sa aduceti mai mult decat aveti nevoie.

10. Fii pregatit sa imparti

Veti economisi o multime de bani pentru cazare daca sunteti dispus sa stati intr-un camin intr-un hostel cu o baie comuna. Vedeti de ce iubesc hostelurile aici si  cum sa va aleg hostelul aici.