Cristina Ciobanasu, marcata de despartirea de Vlad Gherman. Marturisire neasteptata facuta de actrita

Actrita Cristina Ciobanasu a trecut cu greu peste separarea de Vlad Gherman, despre care are numai cuvinte de lauda. A spus despre fostul ei iubit ca a fost prima ei mare iubire, lucru care a ingreunat vindecarea ranilor produse de ruptura.

Cristina Ciobanasu a fost nevoita sa apeleze la psiholog pentru a gestiona starea ei emotionala de dupa despartire. Actrita din telenovelele de la Antena 1 a trebuit sa se obisnuiasca noului ei statut in conditiile in care ea si Vlad au continuat sa filmeze impreuna.

Vedeta a spus ca povestea de iubire pe care a trait-o alaturi de Vlad a fost una ca in filme si ca nu regreta faptul ca si-a deschis sufletul in fata lui. Intr-un fel sau altul, cei doi au copilarit si s-au maturizat impreuna.

Cristina Ciobanasu a apelat la psiholog dupa despartirea de Vlad Gherman

,,Nu a fost usor, a fost o perioada extrem de dificila, pe care am gestionat-o cum am putut. Am inceput sa merg la psiholog, incerc sa ma concentrez pe munca si incerc sa fac lucruri pentru mine, lucruri care imi fac placere”, a declarat Cristina Ciobanasu pentru revista Viva!.

Cristina nu a spus motivul exact al despartirii, caci nu exista un factor declansator in opinia ei. Aceasta a marturisit ca s-au intamplat mai multe lucruri de-a lungul relatiei care a facut-o sa isi dea seama ca ii este mai bine fara Vlad.

,,Au fost mai multe lucruri care s-au acumulat in timp”

,,Vlad a fost prima mea iubire si asa va ramane in sufletul meu. Este un om capabil sa iubeasca persoana de langa el mai mult decat pe el insusi. Am trait o poveste de iubire ca in filme. Amintirea atator momente frumoase n-o sa ne-o ia nimeni, niciodata.

Nu putem vorbi despre un moment anume in care am simtit ca despartirea este iminenta, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat in timp si pe care le-am discutat inainte de a lua hotararea sa mergem pe drumuri separate”, a adaugat Cristina pentru aceeasi revista.

Cristina Ciobanasu este una din cele mai cunoscute actrite de telenovele din Romania. S-a facut remarcata in serialul pentru adolescenti ,,Pariu cu viata” de la PRO TV. Pe urma s-a mutat la Antena 1, unde a jucat in telenovelele ,,Fructul oprit” si ,,Sacrificiul”.