Bahmuteanu i-a facut vraji lui Prigoana!

Dupa ce Silviu Prigoana si-a gasit haine ingropate in curte, acesta a declarat ca poate fi vorba chiar de vrajile fostei sotii, Adriana Bahmuteanu.

„Nu cred în vrăji. M-a pufnit râsul cu toate că eu m-am mutat din Pipera în Bucureşti, iar noul proprietar al casei din Pipera a schimbat gazonul şi când a decopertat a găsit lucruri de-ale mele îngropate. Eu când nu mai am nevoie de haine le duc la curăţătorie, le pun într-un sac şi le duc la diverse fundaţii. Ce căutau hainele mele acolo?! Culmea, pantalonii erau măsura mea, la fel şi cămăşile, pantofii, toate negre.

Clar, erau ale mele! Asta e o poveste de acum patru ani. Nu cred că dacă îngropi hainele cuiva, acesta o să crape. Dacă vrei ca să moară cineva, îi pui cianură în pahar şi cu singuranţă se duce… Sau să dai bani aiurea la vrăjitoare, cum au făcut alţii. Cât de cretin să fii să faci aşa ceva?! Dacă ai nevoie de bani, du-te la muncă, ai nevoie de sănătate, fă un control preventiv la medic, nu la vrăjitoare!

N-am ce discuta cu un element al familiei care pune poliţia între mine şi ea. Să discute cu poliţia, cu Mara Bănică şi cu «soţul» ei, Camelia Enciu. Pe vremuri mergea cu sora şi cu mama ei la preoţi. Au pârât-o şi au fotografiat-o prietenii ei. Un preot pe lângă Târgovişte, la ora 00.00, le întindea pe jos, se plimba popa pe ele şi le citea din Biblie.

Un om cu studii superioare, citit, care are biroul într-o bibliotecă plină cu cărţi de ştiinţă, e un bun ziarist, se crede vedetă, divă după ultimele operaţii estetice, să pui botul la asemenea inepţie?! Să faci vrăji?! Adică tu ai o relaţie proastă cu soţul din cauza necomunicării, nu că e vrăjit. Vrei să ai o relaţie bună în familie? Păi, uită-te în oglindă, vezi ce lipsuri ai tu, ce pretinde soţul, ce pretinzi tu, unde nu te conformezi.

Normal că ai o relaţie proastă când o anunţi pe Camelia Enciu că te operezi şi nu pe soţul tău, sau pe Mara Bănică, şi nu pe mama ta. Anunţi toată presa, numai pe soţul tău şi pe mama ta nu. Vrei să ai linişte în casă? Nu cred că vei avea linişte mergând la vrăjitoare sau aplicând nu ştiu ce ritualuri secrete„, a marturisit Prigoana pentru Ring.