Compatibilitatea racilor cu celelalte zodii

Berbec. Cel mai bine ar fi sa stai departe de berbeci, deoarece nu va potriviti deloc. Sunteti doua firi total diferite, berbecul are nevoie de intelegere si multa dragoste, insa este foarte direct si te va face sa suferi.

Taur. Voi va potriviti din mai multe puncte de vedere. Amandoi cautati relatii stabile si de durata, amandoi vreti pe cineva care sa va inteleaga si amandoi aveti aceleasi pasiuni. Tocmai de aceea o relatie frumoasa si de durata ar fi cel mai potrivit viitor pentru voi.

Gemeni. Gemenii sunt persoane foarte libertine si schimbatoare, in timp ce racii sunt mai statornici si casnici. O relatie intre voi poate fi doar ceva de moment, pana cand veti descoperi ca de fapt tie nu iti plac iesirile prea dese si prietenii prea insistenti ai geamanului.

Rac. Sunteti amandoi foarte pasionali si manati de sentimente profunde. Din aceasta cauza o relatie nu numai ca este de dorit, insa se poate transforma chiar intr-o viata petrecuta impreuna. Sunteti amandoi foarte rabdatori si va axati in special pe casa si familie.

Leu. Foarte rar o relatie va merge intre voi doi. Leii nu sunt capabili de sentimente atat de profunde precum racii, de aceea nu te va intelege aproape niciodata. Leii sunt mai libertini si vor mereu sa aiba ultimul cuvand de spus in ceea ce priveste aproape orice, iar racilor nu le place sa le fie controlata viata.

Fecioara. Fecioarele sunt personalitati destul de puternice, insa foarte pasionale si analitice. O relatie intre voi doi ar putea merge de minune, mai ales pentru ca fecioara il mai aduce cu picioarele pe pamant pe bietul rac. Comunicati foarte bine si dati dovada de o mare putere de intelegere si compasiune cand sunteti impreuna.

Balanta. Din nou o combinatie care nu va reusi niciodata. Balantele sunt persoane foarte sociabile si care nu petrec prea mult timp pe acasa, iar asta cu siguranta nu ii va fi pe plac niciunui rac, care pune pe primul loc familia.

Scorpion. Scorpionii si racii se potrivesc de minune deoarece sunt amandoi foarte pasionali si traiesc foarte intens orice sentiment. Sunteti amandoi gelosi, asa ca va veti potrivi si in aceasta privinta si nu va veti da semne de ingrijorare. Scorpionul il poate intelege pe rac cel mai bine deoarece este rabdator si comunicativ.

Sagetator. Sagetatorul este mult prea libertin si celibatar ca sa poata face casa buna alaturi de un rac. Pe sagetator il intereseaza mai mult stiintele intelectuale, cosmosul si lucrurile inexplicabile decat familia, iar racul poate deveni foarte usor gelos pe toate lucrurile care ii starnesc interesul sagetatorului.

Capricorn. Sunteti semne opuse in calendar, insa cu toate acestea o relatie ar putea merge intre voi doi. Capricornii sunt neintelesii zodiacului, insa racii poseda exact acea calitate care il va linisti pe orice capricorn. Pentru ca relatia sa mearga va trebui sa faceti cateva compromisuri.

Varsator. Varsatorii sunt persoane foarte rationale, chiar si in dragoste. Tocmai de aceea nu se va potrivi niciodata cu un rac, pentru care cele mai importante sunt sentimentele. In plus varsatorul nu se implica atat de mult in relatii si poate fi destul de rece si distant, iar asta nu ii va conveni racului.

Pesti. Amandoi traiti parca in lumea voastra proprie, si tocmai de aceea relatia dintre voi este minunata. Comunicati foarte bine, va intelegeti sentimentele si luptati amandoi pentru familie si casnicie. Pestii au nevoie de cineva care sa-i dadaceasca, iar racul va fi persoana potrivita.