Actorul William Hurt moare la varsta de 71 de ani

Actorulcastigator al Oscarului moare la varsta de 71 de ani, o veste care a intristatextrem de tare atat familia cat si colegii de breasla si fanii acestuia. Hurt acastigat un Oscar in 1985 si a avut alte doua nominalizari in acel deceniu.Actorul a fost diagnosticat cu cancer in 2018, dar fiul sau a spus ca a muritde cauze naturale. Indiferent de cauza, vestea este cu siguranta una foartetrista. Cinematografia a pierdut inca un actor de calitate.

Actorul,castigator al Oscarului, a murit la varsta de 71 de ani

Unul dintre ceimai importanti oameni de film in anii 1980 a decedat la varsta de 71 de ani.Fanii inca sunt in stare de soc si nu le vine sa creada ca William Hurt nu maieste printre noi. A fost nominalizat la premiul Academic de trei ori la rand intimpul carierei sale, si a castigat numeroase premii importante de-a lungultimpului.

Intr-odeclaratie, fiul actorului a spus: „Va anuntam cu o mare tristete cafamilia plange trecerea in nefiinta a lui William, castigator al Oscarului, la13 martie 2022, cu o saptamana inainte de ziua sa de nastere cand urma saimplineasca varsta de 72 de ani.

„El a muritpasnic, in familie, de cauze naturale. Familia solicita confidentialitate inacest moment”. Exceptand declaratia oficiala pentru a instiinta oamenii caactorul a decedat, familia nu doreste sa mai faca absolut nici un fel dedeclaratie.

Hurt a dezvaluitin 2018 ca a fost diagnosticat cu cancer de prostata in 2012 si ca boala s-araspandit in os. Cu toate acestea, el a spus ca un nou tip de tratament dechimioterapie a pus boala in remisiune. Cu siguranta actorul a reusit sa isiprelungeasca viata cu ajutorul tratamentului, insa chiar si asa toti cei carel-au cunoscut regreta nespus de mult decesul acestuia.

Actorul si-acastigat Oscarul pentru rolul sau jucand un personaj gay care a impartasit ocelula cu un prizonier politic in Brazilia. El a obtinut, de asemenea, cele maibune nominalizari actoricesti la o mare parte din filmele in care a jucat. Elsi-a dedicat viata pasiunii pentru actorie. Talentul, precum si atractia pecare a avut-o dintotdeauna la public l-au facut pe acesta sa joace in extrem demulte filme, majoritatea dintre acestea foarte apreciate in intreaga lume.

Hurt, deasemenea, a castigat recunoasterea pentru a juca un veteran de razboi dinVietnam in 1983, Big Chill, regizat de Lawrence Kasdan. O a patra nominalizarea Oscarului a venit in 2005 pentru rolul sau de sustinere intr-o istorie deviolenta, cu Viggo Mortensen.

Ruffalo a declaratca moartea actorului este o „pierdere majora a comunitatii”, si caacesta a fost un „profesionist desavarsit” care a fost in „cautareacontinua a unui adevar mai mare si intelegere umana”. Banderas l-a numitun „actor mare” – in timp ce Pierce Morgan a declarat ca este deasemenea foarte ranit de disparitia acestuia. Cu totii il regreta pe mareleactor, insa acesta va continua sa fie viu in memoria noastra, a tuturor.