Actorul Robin Williams a murit!

Actorul Robin Williams, in varsta de 63 de ani, a fost gasit decedat in locuinta sa in dimineata zilei de marti, de catre asistenta personala.  Politia cerceteaza cazul ca pe o posibila sinucidere.

Robin s-a luptat de-a lungul vietii cu dependenta de alcool si droguri, iar in ultimul timp a fost foarte depresiv.

Actorul a devenit cunoscut datorita umorului sau si posibilitatii de a se transpune rapid in pielea oricarui personaj. Robin a fost casatorit de 3 ori si are 3 copiii din aceste mariaje.

Lumea Hollywood-ului a fost socata de aceasta veste si deja multi actori au transmis condoleante familiei.

„Robin Williams a murit în această dimineaţă. El s-a luptat în ultimul timp cu o depresie puternică. Aceasta (n.r. – moartea actorului) este o pierdere tragică şi bruscă. Familia cere respectarea intimităţii lor şi să fie lăsată să-l plângă“, a precizat agentul său, citat de „Inside Movies”.

„Tu singur vei avea stelele aşa cum nimeni nu le-a mai avut. Într-una din ele o să trăiesc şi eu. Într-una din ele voi râde şi eu. Şi va fi ca şi cum stelele ar râde când priveşti cerul noaptea. Tu -doar tu- poţi avea stelele care râd”. a scris Zelda Rae, fiica de 25 de ani a actorului, pe contul personal de Twitter.

„Robin a fost un aviator, un doctor, un duh, o bonă, un preşedinte, un profesor, un Peter Pan şi câte puţin din fiecare. A intrat în viaţa noastră ca un extraterestru şi a sfârşit prin a interpreta fiecare stare umană. Ne-a făcut să râdem. Ne-a făcut să plângem. Şi-a dăruit talentul nemăsurat în mod generos şi liber, celor care aveau cea mai mare nevoie de el – de la trupele noastre din străinătate, până la cei pe străzile noastre. Familia Obama transmite condoleanţe familiei lui Robin, prietenilor lui, şi tuturor celor care l-au apreciat”,este mesajul transmis de către preşedintele Barack Obama de la Casa Albă.

Inima mi-e frântă. În numele familiei lui Robin, cerem să ni se respecte viaţa privată în această perioadă de durere profundă. Aşa cum a rămas în memoria tuturor, sperăm că nu decesul său va fi elementul central, ci nenumăratele momente de bucurie şi râsetele oferite milioanelor de oameni” a declarat sotia actorului, Susan Schneider.