8 plante pe care ar trebui sa le pui in dormitorul tau

In aceasta primavara, toata lumea era obsedata de ,, plantele de dus „, care va pot ajuta sa va mentineti curata baia. Dar beneficiile plantelor de casa nu se termina aici. Acum, din ce in ce mai multi oameni de pe Pinterest pun plante (indiferent daca sunt suspendate sau in ghivece) in dormitoarele lor – si dintr-un motiv foarte bun.

Se pare ca un somn mai bun ar putea fi doar ceva la fel de simplu precum adaugarea unui pic de viata in dormitoarele noastre.

ARECA PALM

Stim, aceste palme nici macar nu trebuie sa te ajute sa dormi pentru ca tu sa le vrei in dormitorul tau, motiv pentru care beneficiile lor suplimentare de purificare a aerului te vor face sa te grabesti aproape imediat la cel mai apropiat centru de gradina. Palma Areca este chiar mai buna daca suferiti de raceli obisnuite sau probleme cu sinusurile, potrivit The Joy Of Plants, deoarece elibereaza umezeala in aer, care ar trebui sa faciliteze respiratia in timp ce da din cap.

ALOE VERA

NASA a numit Aloe vera drept una dintre cele mai bune plante pentru purificarea aerului in studiul sau, datorita capacitatii sale de a elibera oxigen pe tot parcursul noptii. Bonusul este ca aceste plante sunt, de asemenea, foarte usor de ingrijit – ceea ce inseamna mai mult timp pentru dormit – si arata dincolo de frumos.

IEDERA ENGLEZA

Un studiu realizat de Colegiul American de Alergie, Astm si Imunologie a raportat ca iedera engleza a indepartat 94% din fecalele in aer si 78% din mucegaiul in aer in doar 12 ore. Deci, daca suferiti de alergii, aprovizionarea cu unele dintre aceste plante frumoase ar putea tine stranutul la distanta peste noapte.

GERBERA

Margaretele Gerbera curata aerul din dormitorul tau, astfel incat sa respiri somnul este usor – oh, si vor lumina si locul.

IASOMIE

Iasomia nu numai ca iti va face mirosul incantator, dar psihologii de la Wheeling Jesuit University au descoperit ca cei expusi la parfumul iasomiei aveau, de asemenea, o calitate a somnului mai buna decat cei care nu erau.

LAVANDA

Vorbind despre mirosuri relaxante, acestea nu devin mult mai calmante decat lavanda , care a fost folosita in aromoterapie ca un ajutor natural pentru somn de ani de zile.

LIMBA SOACREI

Nu numai ca aceasta planta cu frunze lucioase emite oxigen pe timpul noptii in timp ce ia dioxid de carbon, dar filtreaza si toxine obisnuite de uz casnic, cum ar fi formaldehida, tricloretilena si benzenul din aer, spune Bucuria plantelor.

CRINUL PACII

Crinul de pace este un pic o planta all-in-one , deoarece purifica aerul prin indepartarea toxinelor si creste umiditatea aerului. Acest lucru ar putea ajuta la reducerea alergiilor si la usurarea gatului uscat sau a problemelor sinusurilor, ajutandu-va astfel sa va abateti fara probleme.