Resigilate – ce înseamnă și ce avantaje îți aduc

Dacă obișnuiești să faci cumpărături online, cu siguranță ai observat în cadrul multor magazine o secțiune distinctă de produse, denumită resigilate. Probabil că te-ai întrebat ce înseamnă și prin ce se diferențiază această categorie de produse. În acest articol, vei descoperi ce înseamnă resigilatele, de unde provin și cum poți beneficia de avantajele acestora.

Resigilate – ce înseamnă?

În categoria de resigilate sunt incluse toate acele produse care nu mai au ambalajul original intact. În cele mai multe situații este vorba despre produse returnate de către alți clienți. Aceștia au primit produsul, l-au deschis din ambalaj pentru a-l examina și au constatat că nu e ceea ce își doreau așa că decid să facă un retur. Aceste produse se întorc la retailer sau producător unde sunt verificate cu atenție. Dacă se constată că produsele sunt în stare perfectă de funcționare, acestea sunt comercializate din nou sub forma de resigilate.
Pe lângă situațiile legate de retur, în categoria de resigilate poți regăsi și produse care au fost expuse sau prezentate clienților în cadrul unui showroom sau magazin fizic, produse scoase din ambalaj pentru realizarea fotografiilor de prezentare sau produse cu ambalaj deteriorat în timpul manipulării sau transportului. Indiferent de unde provin resigilatele, trebuie subliniat faptul că fiecare produs este inspectat cu atenție și testat înainte de a fi vândut.

Resigilate – oportunitatea de a economisi 

Toate produsele din categoria resigilate sunt vândute la un preț redus. Aceste reduceri diferă de la un produs la altul, dar îți vor permite să economisești sume importante de bani. De exemplu, dacă îți dorești un laptop, poate fi o opțiune excelentă să îl cumperi din gama de resigilate. Un laptop resigilat are exact aceleași caracteristici tehnice precum unul complet nou. Diferența este doar de preț, iar astfel vei putea economisi acei bani, bucurându-te de exact același produs.

Produse de brand resigilate pentru un buget redus

De obicei produsele de la branduri de top sunt mai scumpe comparativ cu alte produse din aceeași categorie. Acest lucru se datorează nivelului calitativ superior sau diverselor caracteristici inovative specifice acestor produse. Atunci când este resigilat, chiar și un produs de brand este vândut la un preț mai mic. Prin urmare, alegerea unei variante resigilate poate reprezenta o oportunitate excelentă de a cumpăra de exemplu, un telefon sau laptop de ultimă generație, chiar și în situația în care bugetul tău este redus.

Resigilate în stare perfectă de funcționare

După cum am văzut, când vorbim de resigilate nu putem exclude procesul de verificare și testare al acestora. Acest lucru înseamnă că, atunci când achiziționezi un produs resigilat, poți fi sigur că este într-o stare perfect funcțională. De foarte multe ori, resigilatele sunt etichetate ca fiind aproape noi sau ca noi. Asta înseamnă că produsul este exact ca unul sigilat, imediat după ce este scos din cutie, dar evident, la un preț mai mic.

Resigilate OpenBox – calitate și prețuri avantajoase

Dacă îți dorești să beneficiezi de avantajele resigilatelor și să începi să economisești, îți recomandăm să vizitezi magazinul online Resigilate OpenBox. Acesta pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de electrocasnice, electronice și produse pentru casă și grădină resigilate la cele mai bune prețuri. Toate produsele sunt de bună calitate, iar fiecare resigilat este verificat și testat cu atenție de către o echipă de specialiști. 
Pe lângă prețurile mici și numeroase oferte speciale, magazinul Resigilate OpenBox oferă mereu varietate de alegere clienților săi, prin adăugarea de noi produse în stoc în fiecare zi. Iar pentru a veni în ajutorul clienților în luarea celei mai bune decizii, echipa OpenBox oferă asistență tuturor persoanelor care doresc să afle mai multe despre starea unui produs resigilat sau condițiile de garanție.
Acum că lucrurile sunt clare și ai aflat ce înseamnă resigilate și ce avantaje îți pot aduce, nu rămâne decât să încerci și tu varianta de produs resigilat și să începi să economisești. Dacă ești în căutarea unor produse electronice sau electrocasnice atunci te invităm să descoperi și să încerci cu încredere resigilatele OpenBox!