8 consumabile care vă ușurează activitatea de tehnician de unghii

Activitatea unui tehnician de unghii poate fi foarte complexă, în funcție de stilul de manichiură pe care îl abordează cel mai frecvent sau cu care și-a atras clienții. O manichiură tradițională necesită mai puțin timp și mai puține consumabile în comparație cu o manichiură acrilică sau cu gel. Mai ales dacă lista clienților este una amplă în fiecare zi, unui tehnician de unghii îi poate rămâne foarte puțin timp liber între clienți pentru a-și verifica stocurile. Prin urmare, consumabilele care ușurează sau accelerează sarcinile tehnicianului de unghii sunt foarte apreciate și bine de avut în kit.

Ce consumabile cuprinde kit-ul unui tehnician de unghii?

Iată 8 consumabile care vă pot asista în fiecare zi pentru a îndeplini impecabil cerințele fiecărui client:

Vas Dappen. Poate fi folosit pentru a păstra produsele lichide, pudrele, accesoriile nail art sau sclipiciul. Este indicat să cumpărați mai multe vase Dappen, deoarece sunt foarte utile pentru o varietate de lucruri.

Bol pentru înmuiere. Niciun kit unghii nu poate fi complet fără un bol profesional pentru înmuierea unghiilor. Poate fi folosit pentru îndepărtarea gelului, lacului sau ojei. Poate fi folosit și pentru răsfăț ca parte a serviciului de manichiură.

Acetonă și alternative la acetonă. Acetona se utilizează cel mai frecvent pentru îndepărtarea unghiilor acrilice sau a lacului cu gel, în timp ce alternativele îndepărtează lacul obișnuit.

Șervețele de unghii. Sunt folosite pentru îndepărtarea peliculei lipicioase, pentru curățarea unghiilor și în numeroase alte scopuri, așa că este bine să vă aprovizionați cu o cantitate generoasă. Dischetele tradiționale de bumbac sunt și ele utile, însă va trebui să vă aprovizionați cu dischete de înaltă calitate, care nu lasă scame.

Pensule. Tipul de pensule de care aveți nevoie va depinde de munca pe care o desfășurați, dar cei mai mulți tehnicieni au nevoie de mai multe pensule pentru unghii, pensule pentru acrilic și pensule pentru gel.

Consumabile pentru diferite manichiuri. Indiferent de stilul de unghii pe care îl realizați cel mai frecvent, veți avea nevoie în mod constant de mai multe consumbile, cum ar fi pulberi acrilice, activator de rășină, base coat și top coat, tipsuri, forme de unghii, oja tradițională, ojă semipermanentă, gel de unghii, sclipici și alte accesorii pentru nail art.

Pilă electrică. Deși este opțională, majoritatea tehnicienilor o consideră foarte utilă mai ales atunci când au mai mulți clienți.

Display-uri. Se mai numesc swatch sticks și sunt ideale pentru a le arăta clienților exemple de modele pe care le puteți realiza și gama de culori pe care o oferiți.

Această listă include doar câteva dintre elementele de bază care vă vor ușura activitatea ca tehnician de unghii. Vor exista unele consumabile pe care le veți utiliza mai mult decât pe altele, așa cum vor fi și articole de care rareori veți avea nevoie. Pe măsură ce progresați, vă veți da seama care sunt consumabilele de care aveți nevoie pentru a vă întregi kit-ul de unghii, care este cantitatea necesară din fiecare consumabil de care aveți nevoie pentru a lucra cu un anumit număr de clienți sau ce cantitate de consumabile este necesară pentru a lucra pentru o anumită perioadă de timp. Pentru începători, o modalitate excelentă de a vă asigura că dispuneți de majoritatea consumabilelor de bază de care veți avea nevoie la fiecare client în parte este aceea de a investi în kit-uri de unghii complete. Odată ce vă consolidați reputația și vă găsiți propriul stil, puteți începe să vă completați kit-ul de unghii și cu alte consumabile de care veți avea nevoie.