5 lucruri pe care le face o persoana cu adevarat indragostita pentru tine

De multe ori, atunci cand incepem o relatie, avem multe indoieli cu privire la ceea ce simte partenerul nostru despre noi, si cu atat mai mult atunci cand simtim ca nimic nu este concret sau consolidat natural in cuplu. Indicii bune nu strica niciodata pentru asta, asa ca am pregatit o lista cu cel putin 5 semne pe care un baiat le face intotdeauna fara echivoc atunci cand este indragostit:

1- Vrea sa te auda in fiecare zi

Barbatii indragostiti vor sa auda femeia pe care o iubesc in fiecare zi, indiferent cat de ocupati ar fi, isi fac mereu timp sa sune, sa scrie si sa auda de la tine. Creierul tau elibereaza oxitocina de fiecare data cand vorbesti cu persoana iubita, iar acest comportament tinde sa se repete frecvent. In mod normal, ei cauta contactul cu cealalta persoana, indiferent daca este vorba de o intalnire fizica (intalnire) sau nu, ei vor cauta intotdeauna sa se simta aproape de persoana pe care o iubesc in orice mod este necesar.

Daca observi ca baiatul tau comunica cu tine de mai multe ori pe zi, gaseste timp sa te vada chiar daca are multa munca sau angajamente de orice fel, exista o mare probabilitate ca el sa fie indragostit si sa nu inceteze sa se gandeasca tu tot timpul, dar, pentru Dimpotriva, daca baiatul tau nu te suna sau nu te scrie in fiecare zi, opreste-te! S-ar putea sa te placa, dar nu suficient pentru a-l defini ca fiind indragostit si dorinta de a avea contact cu tine tot timpul.

2 – Face lucruri pentru tine

Cand un barbat este indragostit, el face lucruri importante pentru fata lui, indiferent ce este ea, dar el va fi mereu acolo sa faca lucruri pentru tine. Poate fi de la a te insoti intr-un loc in care trebuie sa mergi sau de a face ceva ce tu nu poti face si el poate. El va incerca sa ajute cu totul si sa fie mereu alaturi de tine si chiar si atunci cand are lucruri de facut, isi va adapta programul doar pentru a te vedea si a te ajuta cu ceea ce ai nevoie.

Barbatii sunt fericiti sa se simta nevoiti de fata lor atunci cand o iubesc, ei cauta mereu sa te faca sa vezi si sa simti ca el este super-eroul tau si ca poate face tot ce ai nevoie sa faca pentru tine. De la schimbarea unei tevi, la conducerea ore in sir la un loc unde sa faci o comisie. Merge cu sentimentul de protectie pe care barbatii il dezvolta fata de femei atunci cand exista o legatura de dragoste.

3 – Indeplineste tot ceea ce iti promite

Adesea, barbatii au tendinta de a esua fetele care nu sunt foarte interesate de ele, dar daca tipul tau este unul dintre cei care iti indeplineste tot ceea ce iti promite, cum ar fi sa te sune sau sa faca ceva cu tine, el ajunge intotdeauna la timp pentru intalniri si nu cauta niciodata scuze pentru a nu fi prin preajma ta, avem o veste buna pentru tine: este innebunit dupa tine.

Cand barbatii indeplinesc lucrurile pe care le promit si sunt mereu dispusi sa faca ceea ce au spus, este pentru ca sunt indragostiti si se simt fericiti, in largul lor cu partenerul si cu tot ceea ce ii inconjoara, planuiesc impreuna, sunt frecvente momente de surpriza. si Ei fac efort sa petreaca timpul cu persoana iubita, chiar daca au angajamente familiale, iesiri cu prietenii sau alte activitati care nu te includ in ei.

Barbatii tind sa nu includa femeile atunci cand au planuri ocazionale cu prietenii, dar daca el te include in cerc sau isi ia timp sa fie cu tine doar cateva ore, fara indoiala, este indragostit de tine.

4- Nu le este frica sa faca urmatorii pasi pentru relatie

Din fire, barbatii sunt reticenti in a face pasi in relatii, fug de angajament si nu vor sa se simta legati de nicio fata, deoarece instinctul lor principal este sa fie liberi si sa aiba optiunea de a avea alti parteneri, dar atunci cand fac pasi fara teama intr-o relatie de genul: sa te prezinte in familie, sa iesi cu prietenii lui de la serviciu, sa te duca la casa parinteasca sau sa te includa in planuri foarte personale, felicitari! Baiatul ala, este mai indragostit decat iti poti imagina.

Barbatilor le este greu sa-si vina ideea de a face urmatorii pasi in relatie, dar atunci cand sunt cu persoana potrivita, nu le este frica nici macar o secunda sa infrunte totul si pe toata lumea pentru a obtine fata pe care o iubesc. . Asa ca daca observi ca este convins sa avanseze cu relatia si sa faca pasi importanti in aceasta, este un bun indiciu ca are incredere in sentimentele sale si este fericit si indragostit de tine.

5- Isi face planuri pentru viitor cu tine

Daca un barbat nu isi face planuri de viitor cu tine, probabil ca nu este prea interesat de tine. Daca iti vorbesc despre „aici in cateva saptamani” sau despre tipicul „traiesc de la o zi la alta” nu te vad ca persoana cu care doresc sa-si impartaseasca viitorul. Adesea, barbatii cauta fete care le plac instinctiv, dar pentru ei face o mare diferenta sa-si doreasca sa petreaca timp cu ele si sa o vada de cateva ori fara angajament, decat fata carora doresc sa le impartaseasca hobby-urile, prietenii, cele mai relevante. proiecteaza personal, viata lui si de zi cu zi in general.

In mod normal, cand un barbat te iubeste pentru planuri de viitor, vorbeste despre ce vor face in lunile sau anii urmatori, cu certitudinea ca vor fi impreuna si se pot bucura in continuare de relatia lor.

Daca baiatul pe care l-ai intalnit sau cuplul de langa tine nu are aceste caracteristici, intreaba-te unde merge relatia si daca este suficient de implicat in ea, deoarece cel mai important este sa nu compromiti fericirea si timpul tau de oameni care nu dau tot ce arati ca meriti.