4 variante de unghii cu gel pentru perioada de toamnă

Unghiile sunt întotdeauna apreciate şi sunt un simbol al îngrijirii personale. De aceea femeile care au unghiile frumoase sunt admirate. Este bine să alegi modelele care să te reprezinte şi care să te ajute să ai parte de atenţia celor din jurul tău. Toamna poate să te inspire şi să te determine să aduci culorile specifice în cadrul manichiurii sau pedichiurii tale. Vei putea să te joci cu naunţe calde şi să combini mai multe culori pentru a obţine imaginea pe care ţi-o doreşti. Pentru a avea parte de unghiile dorite, poţi cumpăra kit unghii, accesând fsm-romania.ro. Te așteaptă o multitudine de accesorii, lămpi, geluri, pile şi alte ustensile absolut necesare pentru construcţia unghiilor cu gel.

Vei putea să te bucuri de o manichiură impecabilă folosind tot ce este necesar.

Iată 4 variante de unghii cu gel pentru perioada de toamnă care te pot inspira:

1. Alege modelul cu petale colorate de toamnă pentru a avea unghii care se asortează cu orice outfit

Vei putea opta pentru un model special de toamnă, cu frunze arămii sau colorate în nuanţele calde ale toamnei. Poţi face unghia albă sau colorată, conform dorinţelor tale. Baza poate, de asemenea, să fie neagră. Astfel culorile ar fi mai mult scoase în evidenţă.

2. Unghiile vişinii în combinaţii de mat cu lucios sunt foarte elegante

O altă variantă de modele de unghii care ies în evidenţă sunt cele elegante, care sunt o combinaţie de gel mat şi lucios. Acestea pot avea o multitudine de culori, însă, pentru perioada toamnei, poţi alege vişiniul. Vei ieşi în evidenţă cu aceste unghii speciale. Le vei purta la petreceri, dar şi zi de zi, la birou sau în alte contexte.

3. Alege să ai unghii negre cu portocaliu în diverse combinaţii pentru a avea culoarea reprezentivă pentru toamnă

Poţi face unghii cu gel care să fie realizate cu o combinaţie de negru cu portocaliu. Astfel, vei putea să ai o culoare reprezentativă pentru toamnă şi vei putea să te bucuri de atenţia celor care îţi vor admira unghiile de fiecare dată.

4. Unghiile cu multiple nuanţe de maro şi bej sunt perfecte pentru toamnă

Nuanţele de pământ sunt permanent în atenţia celor care construiesc unghii cu gel în perioada toamnei. Poţi să alegi 5 nuanţe de culori tomnatice şi să le foloseşti pe fiecare deget în parte. De asemenea, poţi opta pentru varianta în care ai aceeaşi nuanţă din ce în ce mai deschisă. Vei avea un model care o să fie adorat de către tine şi de către cei din jurul tău.