Cei mai buni pantofi pentru vară – cu ce îi purtăm?

Sezonul de vară este un moment în care trebuie acordată o atenție deosebită stării picioarelor. Temperaturi ridicate, plimbări lungi și drumeții prin magazine – toate acestea fac ca doamnele care doresc să-și cumpere pantofi perfecți pentru vară trebuie, înainte de toate, să acorde atenție confortului lor. Iată câteva modele verificate de pantofi care se vor potrivi perfect la sezonul de vară.

Espadrilele – pantofi ideali pentru vară

Espadrilele sunt pantofi care sunt foarte la modă de multe sezoane, mai ales în lunile de vară. Se caracterizează printr-o talpă din sfoară de iută, care arată incredibil de elegant și natural. Magazinele oferă atât espadrile plate, cât și modele pe platformă, care alungesc perfect picioarele. Acest model de pantofi este perfect pentru femeile care nu doresc să-și arate picioarele goale și, în același timp, doresc să arate feminin și la modă. Espadrilele pot fi de fapt combinate cu orice element vestimentar – vor arăta grozav în compania unei rochii ușoare, precum și a pantalonilor clasici, simpli.

Papucii de vară

Este dificil de găsit un al doilea model de pantofi care să fie la fel de confortabil de purtat ca papucii tradiționali. Putem spune cu siguranță că sunt hit-ul sezonului curent. În ciuda faptului că pot părea un element vestimentar nu prea feminin, este suficient să fie probați pentru a constata că este exact invers. Atunci când alegeți papucii, merită să luați în considerare calitatea lor înaltă și aspectul original. O mare parte dintre femeile care decid să cumpere papuci de vară aleg brandul Lacoste. Aceste tipuri de papuci de vară sunt chintesența șicului urban, pot fi puși în ținute diferite, zilnice, pentru care vor deveni un adevărat ornament. Papucii ușori, rochia înflorată – un stil perfect pentru o după-amiază de vară.

Teniși ușori

Tenișii clasici Levi’s sunt populari de multe sezoane. Nu sunt doar incredibil de moderni, ci și foarte confortabili, prin urmare sunt perfecți chiar și în zilele cele mai fierbinți. Tenișii sunt o încălțăminte foarte universală care poate fi combinată cu pantaloni scurți, rochii sau fuste lejere. Acele femei cărora le place să se joace cu moda pot fi tentate să combine tenișii cu o fustă de tul fantezie – această combinație este foarte la modă în acest moment.

Sandalele – care se potrivesc vara?

Dacă am întreba un anumit grup de femei care încălțăminte este cea mai bună pentru sezonul de vară, majoritatea dintre ele ar indica fără ezitare sandalele. Nu e de mirare – sunt o încălțăminte care se potrivește perfect nu numai în oraș ci și în teren. Este suficient să ne uităm prin magazine, pentru a vedea cât de largă și variată este oferta de sandale de damă. Modelele delicate, subtile vor arata grozav în compania unei rochii lejere. Pe de altă parte, sandalele din piele cu curele largi arată grozav cu pantaloni scurți și o cămașă legată fermecător în talie.

În concluzie, gama pantofilor de vară de damă este foarte largă și variată, prin urmare fiecare femeie va găsi cu siguranță un model care să răspundă pe deplin nevoilor și așteptărilor sale.