Repar sau inlocuiesc PC-ul?

Economia mondiala a suferit in ultimul an turbulente ce au provocat  o crestere substantiala a preturilor, lucru ce s-a resimtit in buzunarul multora dintre consumatori. Aproape fiecare persoana in ziua de astazi dispune de un anumit device inteligent fie el telefon smart, laptop, dar mai ales PC-uri pentru a-si indeplini task-urile zilnice sau pur si simplu pentru relaxare. Aceste sisteme au inceput sa fie utilizate de mai bine de 30 de ani, reusind sa simplifice si sa aduca la un nou nivel activitatile economice si educationale.

Calculatoarele au fost primele sisteme care si-au facut aparitia in casele consumatorilor. Marii producatori incearca de la an la an sa creeze noi componente pentru a face fata ultimelor programe aparute, dar si pentru a va bucura de performante mari si de o utilizare fara probleme.

Insa dupa o anumita perioada de functionare acestea se pot defecta din nenumarate motive, printre cele mai frecvente fiind necuratarea corespunzatoare, fluctuatiile de energie electrica sau varsta. In acel moment cu siguranta va ganditi ca este timpul sa il inlocuiti cu unul nou, lucru ce poate fi gresit. Mai ales in acest an, multe persoane au inceput sa isi repare tot mai multe echipamente electrice, fiind un mod mai economic decat sa cumpere un alt produs nou. La fel si in cazul sistemelor PC, un centru de reparatii calculatoare precum OnLaptop va poate salva economiile, mai ales ca defectiunea se poate intampla oricand fara nici un preaviz.

3 motive de ce sa repari si sa nu cumperi un calculator nou

Dupa cum se poate observa pe site-urile de specialitate, anumite calculatoare sau laptopuri au preturi mult mai mari decat in anii anteriori, veniturile personale putand fi afectate in mod negativ. De aceea puteti opta pentru repararea sistemului la costuri mult mai scazute si intr-un timp mai mic, de multe ori problema putandu-se remedia in doar 60 de minute in functie de severitate.

1.Piesele sunt mult mai ieftine decat un device nou

Indiferent de componenta, inlocuirea ei va fi o varianta mult mai economica decat achizitionarea unui intreg sistem. Pe site-ul celor de la OnLaptop veti gasi multe piese care sa corespunda cu PC-ul detinut, putand in acest fel sa il repuna in functiune cat mai rapid.

2.De multe ori defectiunea este una neinsemnata

Cele mai dese cazuri de defectiuni sunt din cauza sursei, memoriei RAM sau a memoriei de stocare. Acestea au preturi mici si pot fi inlocuite rapid de catre un expert pentru a va relua activitatile zilnice.

3.Posibilitate de a upgrada

Chiar daca calculatorul nu s-a defectat, inevitabil vor aparea semne ca softurile utilizate ruleaza mult mai greu, insa nu este un motiv sa renuntati la el. Aveti optiunea de a-l upgrada, fiind o modalitate rapida mai ales daca optati pentru un centru specializat precum OnLaptop. Tehnicienii lor sunt pregatiti sa va ofere toate informatiile necesare in privinta componentelor vizate pentru a se potrivi perfect cu calculatorul personal.

OnLaptop are o experienta de peste 10 ani in domeniu si a reusit in tot acest timp sa salveze peste 10 000 de aparate, 90% dntre ele fiind rezolvate chiar in aceasi zi. Anul acesta au introdus noul serviciu Premium Service de care deja se bucura multe persoane datorita multiplelor posibilitati de a-si repune sistemul in functiune la preturi mult mai mici.