Lucruri esentiale care nu ar trebui sa lipseasca din biroul tau

Exista două lucruri care se pot întâmpla atunci când începeți să configurați un birou în casa dvs. Fie vei subestima ceea ce ai nevoie pentru a-ți pune biroul în funcțiune, fie vei supraestima. Vă puteți găsi rapid luptând în oricare dintre cazuri. Utilizați această listă de verificare pentru a dezvolta o detaliere simplificată a ceea ce aveți nevoie în biroul dvs. de acasă și a lucrurilor de luat în considerare. Verifică elementele pe care trebuie să le ai în mod absolut și încercuiește-le pe cele pe care crezi că ai putea dori în cele din urmă să le adaugi.

Computerul tau

Puțini proprietari de afaceri mici care au capacitatea de a lucra de acasă își pot finaliza munca fără un computer. Faceti un research amanuntit pe https://filebox.ro/ astfel încât să alegeți unul care să corespundă nevoilor dumneavoastră specifice. Luați în considerare un laptop dacă intenționați să creați un birou mobil pe lângă biroul dvs. de acasă sau dacă munca dvs. implică adesea vizitarea locațiilor clienților.

Monitorul

Cu siguranță veți avea nevoie de un monitor dacă aveți un computer desktop, dar vă poate fi util și mai ușor să conectați unul la laptop. Ați putea lua în considerare și monitoare duale, în funcție de munca pe care o faceți.

Acces la internet de mare viteză

Utilizați Conturi de Internet pentru a configura integrarea Facebook. Captură de ecran oferită de Coyote Moon, Inc.

Biroul tau

În mod ideal, veți avea spațiu pentru un birou tradițional unde puteți crea un loc de lucru corect din punct de vedere ergonomic. Puteți face ca o masă, un blat sau o altă suprafață plană să funcționeze dacă spațiul dvs. vă obligă să fiți creativ. Pe iraf.ro afli si ce alte articole nu ar trebui sa iti lipseasca din birou.

Un scaun bun

Un scaun ergonomic nu vă va provoca dureri de spate. Un scaun confortabil este una dintre cele mai importante componente ale oricărui birou, așa că acordă-ți timp și grijă să selectezi și să investești într-unul bun. Din nou, ergonomia și confortul contează, așa că asigurați-vă că testați scaunul înainte de a face o achiziție.

Iluminare adecvată

Folosirea unei lămpi de birou la birou poate ajuta la prevenirea durerilor de cap. Nivelurile adecvate de iluminare sunt esențiale pentru un spațiu de lucru productiv și confortabil. Nu doriți să aveți de-a face cu durerile de cap și oboseala ochilor de la mișcarea ochilor la iluminare care îngreunează citirea.

Software

Unii proprietari de afaceri mici au nevoie pur și simplu de acces la procesarea de text, foi de calcul și aplicații de gestionare a e-mailurilor, dar alții au nevoie de software suplimentar, specific întreprinderii lor. Faceți o listă cu ceea ce aveți nevoie pentru a vă organiza cat mai bine biroul de acasă.

Un router de rețea

Deși nu este întotdeauna necesar, un router de rețea poate fi necesar dacă aveți mai multe computere care necesită acces la internet. Luați în considerare un router fără fir dacă aveți un laptop sau computer situat în diferite părți ale casei dvs.

O imprimantă

În funcție de natura afacerii dvs., este posibil să puteți scăpa fără a avea o imprimantă. Dar probabil că vor fi multe ocazii când ți-ai dori să ai una pentru a scana, a trimite un fax sau a face copii.