Kit pentru manichiuriste la inceput de drum

Ca in orice alta meserie, la inceput avem nevoie de experienta. Aceasta se dobandeste prin practica si iar practica.

Ca in orice alta meserie, la inceput avem nevoie de experienta. Aceasta se dobandeste prin practica si iar practica. Daca esti la inceput de drum in manichiura si ai nevoie sa inveti tehnica unghiilor false cu gel, la Lila Rossa gasesti mai multe modele de kit unghii gel care iti vin in ajutor. Gasesti de la lampa Uv, pensule, geluri, top coat, gelLack, gliter, pana la buffer si betisoare de bambus. Fiecare ustensila in parte are rolul ei in manichiura, cum si in alte domenii intalnim proceduri si ustensile specifice.

Pentru a realiza cu usurinta prima data o manichiura cu gel, poti achizitiona si un deget de practica. Pe acela poti invata sa faci manichiura cu unghii false, tipsuri, poti invata sa pui sablonul. Cu siguranta la cursul de manichiura veti invata baza in astfel de operatiuni, dar pentru realizarea cat mai frumoasa a manichiurii este neaparat nevoie de practica. Bineinteles ca nu ai nevoie de nici un deget de practica daca ai o mama sau o sora,de ce nu o prietena care este dispusa sa fie pentru putin timp ajutorul tau.

Una dintre cele mai frumoase meserii este cea care tine de frumos. In cosmetica, manichiura, coafor. Toti se ocupa de infrumusetarea clientei si toti isi doresc rezultate cat mai bune. Dar in toate aceste meserii este nevoie de practica. Intr-adevar, majoritatea scolilor de profil ofera cateva ore in care cursantul poate face practica pe clienti. Din pacate, nu sunt suficiente nici pentru angajare. Asadar devii la inceput ucenic. Adica angajat langa un profesionist de la care sa inveti mai mult. Doar ca de multe ori se intampla ca postul sa nu fie platit. Asa ca cea mai buna varianta este sa exersezi cat poti de mult pe persoanele apropiate tie. Pentru manichiura este chiar simplu, tu ajuti persoana sa aiba unghii frumoase, iar ea te ajuta pe tine sa capeti experienta. 

In domeniul coaforului poti apela la cunostinte sa inveti tehnicile studiate in timpul cursului. Poti face coafuri, impletituri, poti deprinde tehnicile colorimetriei, vopsind persoana draga. Cu multa rabdare si folosind tehnicile invatate vei putea tunde ca un profesionist. Evident ca la inceput te vei misca mult mai greu si orice operatiune va dura mult mai mult. Ulterior insa, vei dobandi experienta si te vei putea angaja intr-un salon daca iti doresti. Totodata poti sa fii o persoana independenta si poate vei dori sa iti deschizi propriul salon. Doar ca si aici vei avea nevoie de autorizatii si spatiu de lucru. Sunt saloane care inchiriaza doar un anumit post de lucru. Adica iti ofera un post de coafor, cu un scaun si dotarile dintr-un salon, doar ca tu vei avea nevoie de clientela si sa platesti lunar postul de lucru.

Depinde de fiecare dintre noi cum ne dorim sa ne continuam meseria. Variante sunt multe daca iti doresti un anumit domeniu si, mai ales iti place ceea ce faci, vei avea succes.