Idei inedite de cadouri pentru cele mai importante femei din viața ta

Să faci cadouri e ușor, dar să faci o surpriză inedită este foarte dificil de cele mai multe ori, mai ales dacă este vorba despre persoanele speciale din viața ta.

Iar dacă persoana este de sex feminin și joacă un rol cu adevărat special în viața ta, trebuie să acorzi atenție mare micilor detalii care întotdeauna reușesc să facă deferența.

Dacă ești în căutare de idei cadouri femei și nu ai inspirație pentru moment, vezi 5 selecții pentru femeile din viața ta.

#1 O cutie pentru bijuterii, realizată hand-made, din lemn, gravată și personalizată cu numele persoanei căreia este destinată sau cu elemente decorative de tip hand-made va surprinde plăcut orice femeie, căci cine nu iubește bijuteriile și cutiile magice personalizate? Iar dacă natura lemnului va permite, poți parfuma cutia și chiar și catifeaua sau materialul folosit pe post de căptușeală, folosind parfumul ei favorit.

#2 Deși bijuteriile nu sunt o noutate în materie de idei de cadouri, totuși poți alege din colecția de lantisoare aur Anyoli un model frumos, dar simplu, pe care să-l personalizezi cu un mesaj digitalizat cu ajutorul tehnologiei unice prin care poți da viață emoției cu o simplă atingere cu telefonul. Acesta îți va permite să stochezi într-o singură bijuterie orice format de mesaj dorești. Transmite o fotografie, un fișier video, un document sau chiar și un link. Este mai mult decât un cadou personalizat, este unul plin cu emoții și amintiri. Cadoul cu mesajul inedit va putea fi ușor „descoperit” cu ajutorul aplicației Anyoli prin care se scanează bijuteria și se poate vizualiza emoția stocată.

#3 Un ceas feminin este nu doar frumos, dar și extrem de practic și util pentru orice femeie, indiferent de vârstă sau ocupație. În plus, este genul de accesoriu care poate fi purtat și ca bijuterie, deoarece din sutele sau miile de modele găsești ușor unul cu brățară elegantă. Iar dacă dorești, ceasul poate fi gravat cu numele persoanei, zodia sau un mesaj scurt de genul „Te iubesc”. De ce ar fi inedit un astfel de cadou clasic? În primul rând datorită mesajului gravat, iar în al doilea rând pentru că poate fi personalizat ușor.

#4 Un colier din perle, deși ai spune că face parte din categoria bijuteriilor, vei vedea căci este mult mai mult de-atât. Un astfel de colier are propriul mesaj, indiferent că îl stochezi sub forma unei emoții prin cele mai noi tehnologii, el transmite eleganță, puritate, feminitate și poate fi purtat doar de femeile care merită apreciate, iubite și puse în valoare. Poți vedea colecția de coliere deosebite pe Anyoli.ro.

Un cadou inedit este întotdeauna bine primit de orice femeie care iubește ideile ingenioase și tot ce e frumos.