Citatele inspirationale ale faimosului Will Smith

 Will Smith este unul dintre celebrii actori hollywoodieni din lume. Cele mai bune filme ale sale  Men in Black, Bad Boys, Independence Day, Seven Pounds, I, Robot, Ali și The Pursuit of Happiness sunt realizate pentru a inspira și motiva succesul din tine. Will Smith era o persoană normală, care avea visuri mari inainte de a deveni cine este acum. Și el servește ca un exemplu că, indiferent de circumstanțe, dacă crezi în tine și muncești din greu, poți face acest lucru. De aceea, astăzi am adunat pentru tine cele mai bune citate ale sale.

Citate de Will Smith despre schimbarea vieții tale

1. Urmărește să fii cel mai bun

Pe Vulping gasesti cel mai popular citat inspirational al lui Will Smith. Acesta spune asa : „Nu știu care este chemarea mea, dar vreau să fiu aici dintr-un motiv mai mare. Mă străduiesc să fiu ca cei mai mari oameni care au trăit vreodată ”.

2. Munca grea

Și unde excelez este ridicol, dezgustător, etica muncii. Știi, în timp ce celălalt doarme, eu lucrez.

3. Nu trăiți prea precaut

„Viața se trăiește cu riscuri si nu cu precautie.”

4. Cele mai importante lecții de viață nu se învață la școală

„Lucrurile care au fost cele mai valoroase pentru mine nu le-am învățat la școală.”

5. Nu fi realist

„A fi realist este cel mai frecvent drum spre mediocritate.”

6. Roma nu a fost construită într-o zi

„Nu încercați să construiți un zid, nu vă propuneți să construiți un zid. Nu spui că voi construi cel mai mare zid care a fost construit vreodată. Zici, voi pune această cărămidă, pe cât de perfect poate fi așezată o cărămidă, și o faci în fiecare zi și în curând vei avea un perete. Este dificil să faci primul pas când privești cât de mare este sarcina. Sarcina nu este niciodată imensă pentru mine, este întotdeauna o cărămidă. ”

7. Fă bine

„Vreau să fac bine. Vreau ca lumea să fie mai bună pentru că am fost aici. Îmi doresc ca viața, munca, familia, să însemne ceva. Este ca și cum daca nu îmbunătățești viața altcuiva, atunci îți pierzi timpul. Viața ta va deveni mai bună îmbunătățind alte vieți. ”

8. O poți face

„Primul pas este să spui că poți.”

9. Nu încercați să îi impresionați pe ceilalți

„Prea mulți oameni cheltuiesc bani pe care nu i-au câștigat pentru a cumpăra lucruri pe care nu le doresc, pentru a impresiona oamenii care nu le plac”.

10. Dă mereu tot ce ai mai bun

„Dacă nu sunteți dispus să lucrați din greu, lăsați-l pe altcineva să o facă. Aș prefera să fiu cu cineva care face o treabă oribilă, dar dă 110% decât cu cineva care face o treabă bună și dă 60%. „

11. Ai credință

„Primul pas pentru a obtine ceea ce iti doresti este sa crezi”.

12. Cunoaște-te pe tine însuți

„Știu cine sunt, știu ce cred și asta e tot ce trebuie să știu.”

13. Nu lăsați pe alții să vă controleze

„Nu mai lăsa oamenii care fac atât de puțin pentru tine să-ți controleze atât de mult din minte, sentimente și emoții.”

14. Construiește-ți viața sau altcineva te va angaja să-i construiești viața.

„Vreau să reprezint ideea că tu poți face cu adevărat ceea ce vrei … Cred că pot crea orice vreau să creez.”

15. Oamenii potriviți vor veni la tine

„Nu alunga oamenii. Fii tu însuți și lucrează din greu. Oamenii potriviți – cei care aparțin cu adevărat în viața ta – vor veni la tine. Și vor rămâne. ” Pe badin.ro ai si mai multe citate ale faimosului actor Will Smith.