Calatorind poti invata multe lucruri utile despre design-ul interior

Unul dintre motivele pentru care călătorim – în special în străinătate – este să vedem ceva complet diferit și nou. Oricine a vizitat alte țări a venit probabil acasă inspirat nu numai de ceea ce a văzut și a experimentat, ci și de oamenii noi si diferiti. În timp ce mulți nu s-ar gândi neapărat la asta, călătoriile în străinătate pot oferi oamenilor o mulțime de idei de decorare diferite si deosebite. 

Călătoriile și decorarea interioară funcționează destul de bine împreună și astfel iti poti decora locuinta extrem de frumos. Mai jos veți găsi cateva moduri în care călătoriile pot inspira idei de decorare absolut minunate.

Stiluri diferite combinate impreuna

Ați fost vreodată în Statele Unite sau într-o țară străină și ați văzut casa cuiva? Dacă da, ați fost vreodată surprins să vedeți cum anumite lucruri sunt puse laolaltă în aceeași cameră pe care probabil nu le-ați luat în considerare? Vi se poate părea o idee complet unică pentru dvs., dar poate să nu fie altceva decât normal pentru cei care locuiesc acolo. Aceasta este întotdeauna o idee utilă de descoperit, așa că nu ezitați să acordați atenție acestor detalii atunci când călătoriți. Daca sunteti in plin proces de renovare, atunci va recomandam Cozzy.ro, locul ideal pentru a gasi tot ce aveti nevoie la cele mai bune preturi.

Utilizări diferite pentru lucruri diferite

Oameni din diferite regiuni din lume pur și simplu vizualizează articolele în mod diferit. Poate ca un anumit articole decorativ este foarte apreciat la tine in tara, in timp ce in alt stat ar fi probabil aruncat la gunoi. Este întotdeauna distractiv să vezi aceste lucruri în acțiune și apoi să le folosești si tu pentru a-ti decora locuinta intr-un mod cat mai creativ si unic.

Culturi diferite și norme diferite

Modul real în care trăim poate face diferența în ideile noastre de decorare, iar călătoriile și decorarea interioară se pot uni foarte bine atunci când observați aceste diferențe culturale. De exemplu, unele culturi nu iau cina decât seara foarte tarziu și, ca rezultat, bucătăriile și camerele lor sunt amenajate puțin diferit. Există câteva alte exemple de acest fel, dar toate urmează aceeași idee.  

Priorități diferite

Oamenii din anumite parti ale lumii adoră să organizeze petreceri extravagante pentru prietenii și membrii familiei lor în mod regulat. Alții tind spre adunări mai mici și mai intime. Acesta este doar un mod prin care diferite priorități pot duce la idei de decorare diferite. Este, de asemenea, o modalitate de a obține câteva idei pentru propria casă.   

Resurse locale diferite

În cele din urmă, diferite părți ale lumii au la dispoziție resurse diferite, ceea ce va face în mod clar o diferență în ceea ce privește ideile de decorare. Puteți aduce cu ușurință un omagiu acelor resurse diferite în propria dvs. casă, dacă sunteți creative. Veți avea un aspect foarte interesant de care să vă bucurați în anii următori. În general, călătoriile și decorarea interioara sunt idei care se îmbină perfect în multe contexte. Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care călătoriile dvs. vă pot ajuta in decorarea locuintei, atunci puteti citi mai multe articole de acest gen pentru a va face o idee foarte buna despre ce design sa alegeti pentru locuinta dvs.