Acestea sunt semnificatiile diferitelor infatisari ale unui barbat

Aspectul barbatilor poate avea semnificatii diferite, dar daca acel aspect este tandru ar trebui sa acordati o atentie deosebita, deoarece poate fi vorba de dragoste. Dupa cum veti vedea, privirile pot spune mai multe lucruri decat cuvintele, deoarece un barbat s-ar putea oferi prin ochii lui.

Cand un barbat te place, probabil ca primul lucru pe care il face este sa te priveasca mai mult decat de obicei, pentru ca acel mic detaliu, care poate trece uneori neobservat, este cel care ii pune in evidenta. Sincer sa fiu, barbatilor le este greu sa mentina o anumita discretie in gesturile lor atunci cand sunt atrasi de o femeie.

Pe de alta parte, se poate spune ca femeile sunt mai discrete atunci cand sunt atrase de un barbat. Desi este adevarat ca emit si unele semnale in acest sens, ele nu sunt atat de demonstrative precum sunt. Cu toate acestea, aspectul pe care il arata barbatii cand le place o femeie poate fi foarte inconstient. Unii chiar o fac prin reflex. Iata cateva semne:

1- Cand un barbat se uita la tine, te place

Cand un barbat se uita prea mult la tine inseamna ca te place, dar inseamna si ca nu are prea multa experienta ca seducator. Barbatii ca acesta sunt de obicei dusi de sentimentele lor, iar atunci cand se confrunta cu o femeie care le atrage atentia, cel mai probabil se vor uita la ea in tacere.

Barbatii sunt in mare parte dusi de vizual, adica primul lucru care ii poate atrage este frumusetea. Din acest motiv, in mod normal, cand le place o femeie, se uita la ea.

Privirea unui barbat indragostit este mai mult decat evidenta, pentru ca fara sa se deghizeze se uita iar si iar la femeie. Poti chiar sa zambesti in unele cazuri, dar in toate acestea apar emotii precum frica si fericirea. Este un lucru pe care femeile il cunosc perfect despre barbati, de aceea ele cauta in mod normal sa-si evidentieze atributele.

2- Daca barbatul te priveste cu uimire, se indragosteste

In mod normal, barbatul indragostit are un mod special de a privi femeia pe care o place, si este cu uimire. Sunt uimiti de acea imagine, de parca ar fi ceva magic. Dar pentru femei acest lucru nu este ceva nou, deoarece au capacitatea de a recunoaste felul in care arata un barbat care este indragostit. Este probabil sa se uite la femeie aproape continuu, parca ar fi surprins sa vada o creatura atat de atractiva. Si ca sa stii, o femeie care se ingrijeste bine atrage atentia unui barbat de doua ori. Dar cand descoperi ca un barbat te urmareste cu ochii, el poate intoarce capul, simtindu-se foarte jenat. Multi barbati, cand se uita la o femeie, nu o fac in mod constient, pentru ca pentru ei asta este ceva care apare instinctiv.

3- Un barbat care se uita la tine indragostit, apoi vorbeste cu prietenii lui si ei zambesc

In cazul in care nu ai observat, aspectul unui barbat indragostit atunci cand este cu cei mai buni prieteni ai sai este si mai vizibil. Ce inseamna ca se uita la tine si apoi vorbeste cu prietenii lui? Cand se va intampla asta, probabil ca le va spune cat de dragut arati, astfel incat ei sa se uite la tine si sa rada in cunostinta de cauza.

Fiind singur, s-ar putea sa nu spuna sau sa faca nimic, totusi, cand este cu alti oameni, devine increzator si arata fara teama ceea ce simte. Deci, daca un grup de baieti se uita la tine si zambeste, inseamna ca unul dintre ei este atras de tine.

4- Iubitul tacut iti evita privirea cand il vezi

In interiorul unui iubit exista multa sensibilitate, de aceea nu vrea sa se expuna prea mult, temandu-se de o eventuala respingere. Un semn in acest sens este ca el se uita la tine fermecat, totusi, cand il descoperi, se intoarce pe cealalta parte, stanjenit.

Mai intai ar putea sa te priveasca ca si cum ar fi fascinat de frumusetea ta, dar apoi cu aceeasi privire va incepe sa-ti analizeze personalitatea. Acolo, daca gaseste in tine ceva mai atractiv pentru el, isi va aduna curajul sa te cucereasca. Cand un barbat se uita mult la tine, este pentru ca trebuie sa se uite la fiecare detaliu al femeii pe care vrea sa o iubeasca. Pe de alta parte, in acest sens, o femeie ar putea fi mai discreta. Din acest motiv, se poate spune ca aspectul dezvaluie mai mult barbatilor decat femeilor.

5- Un barbat, cand te place, te priveste in ochi si zambeste

Privirea unui barbat poate avea prea multe semnificatii: iubire, dorinta, pasiune, admiratie, printre altele. Diferenta dintre un barbat nesigur si altul care este, este ca primul te va privi in tacere, in timp ce celalalt o va face mai expresiv.

In general, privirea unui barbat indragostit, care este sigur pe sine, este direct in ochi. Cand un barbat se uita la tine in acest fel, inseamna clar ca nu va avea nicio problema sa exprime ceea ce simte. De exemplu, el te va privi in ochi in timp ce iti va spune lucruri frumoase, cum ar fi cat de frumoasa esti, mereu zambitoare si calma in timp ce faci asta.

Fiecare barbat este diferit, prin urmare, daca vrei sa-i descifrezi, este important sa fii atent la aspectul lor. A descoperi ca un barbat este indragostit este mult mai usor decat crezi.