7 schimbari pe care sa le faci in casa pentru un plus de confort

Sursa foto: shutterstock.com

Schimbarile sunt binevenite cand au rolul de a iti spori nivelul de confort. Dorim sa iti venim in ajutor cu idei care sa te inspire pentru a face imbunatatiri in ceea ce priveste locuinta ta, astfel incat sa te bucuri de o atmosfera si mai imbietoare. 

Creeaza o lista 

Inainte de a te apuca de renovat, fa o lista cu toate lucrurile de care consideri ca ai nevoie. De pilda, poti avea in vedere piesele de mobilier si materialele de constructii de la Dedeman, pe care ai posibilitatea de a le cumpara in rate fara dobanda* cu ajutorul cardului de cumparaturi. Asigura-te si ca ai toate sculele si uneltele necesare, in caz contrar, va trebui sa le achizitionezi si pe acelea, apoi poti demara lucrarile. Iata ce schimbari ai putea sa faci in locuinta ta:

  1. Reamenajeaza zona ferestrei din living

  Aceasta zona poate fi fructificata in mai multe modalitati. De pilda, un model nou de perdea si draperie ar oferi un suflu proaspat incaperii. Ai putea transforma acel colt intr-unul destinat lecturii, cu ajutorul unui suport pentru carti modern pe care sa il amplasezi in apropierea ferestrei. Completeaza cu un fotoliu intr-o nuanta vibranta, care sa se remarce in contrast cu perdeaua si ai obtinut o schimbare ce iti pune in evidenta livingul.

   2. Redecoreaza balconul

   Indiferent ca spatiul este redus sau generos, exista nenumarate modalitati prin care poti produce o modificare ce iti va bucura ochii si sufletul. Daca ai o priveliste placuta, amplaseaza o masa de cafea, o canapea de mici dimensiuni sau un coltar. De asemenea, iti poti face o mica oaza cu ajutorul unor ghivece cu plantele tale preferate.

    3. Evidentiaza un perete

    O idee excelenta este sa pui intr-o lumina noua un perete din dormitor sau din living. Exista numeroase variante la care poti apela: zugraveste-l intr-o nuanta diferita, pune-ti in valoare abilitatile creative si construieste un suport pentru obiectele decorative, picteaza peretele respectiv. Ai putea, de asemenea, si sa il imbraci intr-un tapet cu design care sa se integreze in stilul decorativ al camerei, dar care sa ii ofere o nota distinctiva.

     4. Inlocuieste corpurile de iluminat

     Aceasta schimbare iti poate crea o atmosfera cu totul diferita fata de ce ai cunoscut pana in prezent. Alege o lampa noua pentru dormitor sau un sistem de beculete pentru o atmosfera placuta indiferent de anotimp. Pentru living, un corp de iluminat suspendat este o alegere ce va pune in valoare incaperea. Spoturile incastrate si aplicele sunt potrivite pentru baie si bucatarie.

      5. Creeaza un separeu in living

      Daca dispui de un spatiu generos in camera de zi, amplaseaza un birou si separa zona din jurul lui cu ajutorul unui riflaj sau al unui perete despartitor, care sa se plieze pe stilul decorativ al camerei.

       6. Reconditioneaza dulapul

       Vopseste-l intr-o culoare noua sau intr-o combinatie ingenioasa, picteaza-l sau aplica pe el folii autocolante ce il vor face sa para o piesa de mobilier cu totul diferita. In cazul in care are un design clasic, il poti transforma intr-unul vintage.

        7. Transforma baia

        Opteaza pentru gresie si faianta noua si transforma-ti baia intr-un loc in care sa te relaxezi ca la spa. Orienteaza-te catre nuante luminoase si modele dintr-un stil care sa avantajeze dimensiunea baii. Totodata, inlocuieste si robinetii, oglinda si raftul de la oglinda – poti alege un set nou, care sa puna in valoare si mai bine zona.

        Tine cont de ideile pe care ti le-am pus la dispozitie si fa schimbari inspirate in locuinta ta, care sa iti ofere un nivel mai inalt de confort!

        * Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.