Tarotul tiganesc. Tot ce trebuie sa stii despre acesta

Tarotul țiganesc, numit și Tzigane Oracle, este un set de cărți de tarot, la fel ca orice alt pachet de tarot, fiind folosit ca instrument de divinație pentru a compune o anumită lectură pentru cineva. La fel ca în cazul oricărei lecturi de tarot, puteți extrage câte o carte pe rând sau puteți finaliza o lectură mai complexă prin extragerea mai multor cărți într-un mod specific răspunsurilor pe care le căutați. 

Aici vom discuta despre semnificația fiecărei cărți, deoarece diferite imagini de pe cărți pot duce la interpretări diferite. Cu toate acestea, semnificațiile de mai jos sunt cele mai universale și pot fi interpretate în multe moduri, pe baza acestor semnificații generale.

FEMEIE IN VARSTA

Este posibil ca ceva din trecutul tău să revină în viața ta actuală. Luând decizii înțelepte sau, dimpotrivă, susținând convingeri rigide. Poate reflecta teama de îmbătrânire sau sentimentul că ai epuizat timpul. Femeia in varsta poate fi si preoteasa.

MESAGER

Este posibil ca un anunț sau o invitație să vă vină sau să reprezinte că așteptați un fel de rezultate și / sau un apel telefonic. S-ar putea să existe și un mesaj important pe care trebuie să-l comunici altora.

SCRISOAREA

Un răspuns, un document sau un contract specific vă apar prin mai multe tipuri diferite de mijloace de comunicare. Știrile vor aduce inevitabil schimbări. O nouă oportunitate sau provocare vă asteapta, de asemenea.

HOŢ

Poate că petreceți timp cu cineva care vă scurge energetic sau vă fură „liniștea sufletească”. Fii atent la obiectele tale de valoare.

SERVICIU

Reflectă slujirea altora – poate însemna in tarot tiganesc, a primi ajutor de la alții sau a oferi ajutor altora.

DOCTOR

Poate reflecta de fapt pe cineva care practică medicina de un fel și / sau nevoia de vindecare personală, fie ea emoțională sau fizică.

SOȚIE

Conflict și / sau probleme personale nerezolvate. Poate reprezenta și dorința de a fi într-o relație angajată și loială. Poate simboliza o soție reală în viața ta, dar există ceva de care trebuie să ai grijă.

FALSITATE

De fapt, reflectă un fel de falsitate în viața ta, inclusiv minciuni și / sau trădare. Poate include și pe cineva care ți-a fost „fals” și posibil o înșelăciune de natură extremă.

DUSMAN

Semnificatia mistica a cartii care reprezinta dusmanul, reflectă slăbiciunea și / sau agresivitatea față de ceilalți sau de tine. Persoană frauduloasă în viața ta. Idei opuse. îndoială de sine și atitudini conflictuale în viața ta.

PRIETEN

Poate reflecta prietenia literală sau pur și simplu un nou set de lucruri pozitive în viața ta, inclusiv vești fericite. Lecții dobândite de suflet. Această carte poate reflecta, de asemenea, caracteristici ale tale pe care nu le-ai recunoscut, dar acum ești pregătit să le pui în aplicare în viața ta.

VESELIE

Literalmente poate însemna bucurie în puritatea sa: vremuri bune, plăcere și bunăstare fericită. Poate reflecta, de asemenea, divertismentul, creativitatea și armonia printre altele. Poate reprezenta nevoia de a participa la un eveniment fericit.

GÂND

Reprezintă toate lucrurile referitoare la contemplare, gândire și planificare … sau dimpotrivă: indecizie sau îndoieli în cadrul procesului de gândire. De asemenea, se referă la meditarea asupra problemelor personale, studierea, visarea cu ochii deschisi și absorbția informațiilor.

ÎNCHISOARE

Reprezintă toate lucrurile, inclusiv reguli, limite și responsabilități stricte. Poate reflecta, de asemenea, sentimente de restrângere sau de singurătate emoțională. Acest card reflectă ideea că există o relație sau o situație actuală care te poate face să te simți restricționat în câteva moduri și să te facă să simți mai puțină libertate în viața ta. Alternativ, cealaltă semnificație a acestei cărți poate reflecta vinovăția sau rușinea și transmite un mesaj că ar trebui să vă abțineți de la auto-pedepsire.