Alegerea furnizorului ideal de extensii de gene pentru salonul tău: 3 sfaturi

Aplicarea extensiilor de gene a devenit un serviciu tot mai popular în lumea înfrumusețării, datorită efectului captivant pe care îl creează. Dacă ai o afacere în domeniu sau vrei să pui bazele unui business de succes, este important să alegi un furnizor de extensii de gene de încredere, care să-ți ofere produse de cea mai bună calitate, dar și servicii prompte. Iată trei sfaturi care te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru salonul tău și să depășești așteptările clientelor!

1. Pune preț pe calitate

Calitatea extensiilor de gene cu care alegi să lucrezi este foarte importantă pentru satisfacția clientelor și pentru reputația salonului tău. Alege un furnizor care îți pune la dispoziție extensii de gene fabricate din materiale premium, precum fibra coreeană, pentru a obține rezultate excelente la fiecare aplicare! 

Extensiile de calitate inferioară pot fi fragile, se pot desprinde rapid și pot chiar să provoace iritații în zona sensibilă a ochilor. Pentru a preveni aceste neplăceri, evită produsele rigide sau inconfortabile și alege în schimb variante flexibile, realizate din materiale de ultimă generație. Descoperă produsele de la Barhat și vei găsi, cu siguranță, opțiuni calitative și potrivite pentru serviciile pe care le asiguri în salonul tău!

2. Îndreaptă-te către un furnizor care oferă o gamă variată de extensii de gene și accesorii

Atunci când vine vorba de frumusețe, fiecare clientă are preferințe și nevoi diferite. Pentru a satisface toate cerințele și gusturile celor care apelează la serviciile tale, alege un furnizor care oferă o gamă variată de extensii de gene și accesorii. Pe lângă variantele populare, asigură-te că furnizorul are în colecția sa și:

  • extensii de gene voluminoase, ideale pentru clientele care își doresc un look dramatic sau de ocazie;
  • extensii colorate pe care le poți folosi pentru a crea lookuri creative și vibrante, de festival;
  • extensii cu un design special, cum sunt cele de tip split sau variantele cu o curbură accentuată.

De asemenea, este important ca furnizorul să-ți pună la dispoziție și o selecție variată de accesorii, precum:

  • adezivi de calitate, cu uscare rapidă și retenție îndelungată, disponibili în diverse variante pentru a se potrivi diferitelor tipuri de extensii;
  • primere calitative, cu care să pregătești genele naturale și să asiguri o mai bună aderență a extensiilor;
  • soluții de îndepărtare delicate, care nu afectează genele naturale;
  • pensete, aplicatoare și alte accesorii practice, care te ajuta să aplici genele cu precizie și eficiență.

3. Verifică reputația furnizorului și suportul oferit

Pe lângă calitatea genelor și diversitatea ofertei, atunci când alegi un colaborator, asigură-te că acesta are o reputație impecabilă și că oferă servicii excelente. Alege un magazin cu experiență în domeniul extensiilor de gene, care are o imagine pozitivă în industrie și care este apreciat de către alți profesioniști.

Citește recenziile online ale altor saloane care utilizează produsele furnizorului respectiv pentru a-ți face o idee despre calitatea extensiilor, promptitudinea livrării, eficiența comunicării și nivelul de suport oferit. Asigură-te că furnizorul este ușor de contactat și că are o echipă dedicată de asistență pentru clienți, care îți poate veni în ajutor cât mai repede în cazul în care apare o problemă cu produsele sau cu livrarea comenzilor. Colaboratorul pe care îl alegi trebuie să fie un partener de încredere, care te ajută să le oferi clientelor un serviciu impecabil și să îți gestionezi activitatea cu succes.

Așadar, alegerea furnizorului ideal de extensii de gene poate avea un impact semnificativ asupra serviciilor de înfrumusețare pe care le oferi și asupra satisfacției clientelor care apelează la tine. Urmează aceste trei sfaturi și vei reuși să faci cea mai bună alegere și să îți construiești o reputație solidă în această industrie competitivă!