8 diferente intre un barbat care este timid si unul care nu este interesat de tine

Este intrigant sa stii daca acel baiat care iti atrage atentia este interesat de tine, mai ales daca este oarecum timid si asta functioneaza impotriva lui. Iti trimite semnale mixte, uneori pare ca este interesat si alteori nu. S-ar putea sa nu fie interesat? Sau este doar un pic timid?

Daca esti interesat, el te va astepta. Gesturile, gesturile, privirea lui vor fi asupra ta. Ceea ce nu trebuie spus cu cuvinte, el va spune cu toata capacitatea sa expresiva. Aspectul este pe primul loc, este inconfundabil ca semn de avertizare. Daca nu-si ia ochii de la tine nici macar o clipa si se pare ca atunci cand privirea lor se intalneste, in jurul lor se intalneste un fulger de artificii, in timp ce fluturii incep sa fluture in jurul lor. Daca timiditatea il impiedica sa fie mai direct cu tine, va fi de putine cuvinte, dar felul lui de a te privi poate fi semnul tau de atentie. Intotdeauna ochii sunt cei care spun totul. In cazul invers. Limbajul corpului sau este cu totul altul daca nu-i pasa cu adevarat de tine. Daca vrei sa stii daca nu este interesat de tine sau daca este doar putin timid, fii atent la urmatoarele puncte.

Barbatul timid se uita la tine, cel care nu este interesat de tine doar te evita

Cand esti cu o persoana care nu este cu adevarat interesata de tine, va evita sa se uite la tine. Este o atitudine aproape inconstienta. Evadarea sau nevoia de a scapa din acel moment inseamna ca, asa cum s-ar putea sa-ti vorbeasca, atentia lui va fi atintita in alta parte si nu asupra ta. Persoana timida are inconvenientul ca ii este greu sa vorbeasca normal, mai ales daca este interesat de tine. Ii va lua timp sa se exprime, dar, in schimb, va gasi o modalitate de a-ti atrage atentia cu privirea.

Daca este interesat, el va corespunde conversatiei dvs., cine nu este, pur si simplu va schimba subiectul 

Daca ceea ce are este doar timiditate, va incerca sa urmeze firul conversatiei tale, chiar daca se balbaie, iti va vorbi despre ce vrei sa vorbesti, pentru ca stie ca este marea lui oportunitate de a se conecta. Daca nu-i pasa de tine, va renunta la conversatie la jumatate sau va fi pur si simplu evaziv.

Daca ochii se intalnesc, fata unuia se va inrosi, fata celuilalt nu si va schimba rapid directia

Barbatul care nu simte nimic special pentru tine nu va avea nicio schimbare daca iti intalneste privirea. Uneori poate chiar sa fie enervat, dar niciodata, sensibilizat sau mobilizat de tine. Pe de alta parte, la unul al carui singur dezavantaj este timiditatea, se va inrosi, va fi vizibil nervos si cu o anumita cantitate de fiori, dar niciodata suparat.

Pe timizi ii gasesti peste tot

Tocmai pentru ca este timid, ii este greu sa comunice cu tine, sa fie direct, in schimb poate folosi si alte strategii in avantajul lui precum cautarea oportunitatii potrivite de a te aborda, de a fi aproape de tine. Probabil ca il vei gasi la iesirea de la universitate, de la serviciu, in locurile pe care le frecventezi. Vi se poate parea o coincidenta fericita, probabil ca a asteptat acest moment cu mare neliniste.

Este timid, dar va incerca sa te abordeze prin prietenii tai

Este o atitudine tipica barbatilor timizi, pentru ca le este frica sa nu fie directi, sunt ingrijorati de reactia celui care le-a captat atentia si nu vor sa esueze. Prefera sa mearga la prietenii lor, acei oameni care i-au castigat increderea, sa o cunoasca mai mult, sa afle lucruri pe care poate nu indraznesc sa le intrebe direct, sa caute un punct de plecare de unde sa inceapa sa-si croiasca drumul spre persoana care ii iubeste.a captivat. Astfel vor castiga securitatea si fortele de care au nevoie pentru a face un pas mai departe.

Timidul are grija la cadouri

Persoana careia nu simte ca iti pasa suficient nu face cadouri si nici nu ii pasa de detaliile pe care toate femeile le iubesc, oricat de mici ar fi. Timidul, care a trecut deja de stadiul de a afla daca se pot conecta sau nu, isi asuma acum sarcina de a te cuceri un pic mai mult in fiecare zi si din moment ce conversatia nu este tocmai puterea lui, se straduieste sa te multumeasca cu daruri si detalii care stie ca le plac.

Timizii va vor oferi fapte, ceilalti numai cuvinte

Cuvintele sunt purtate de vant, spune o fraza foarte veche si in acest caz se aplica perfect, pentru ca cuvintele sunt caracteristicile cuiva caruia nu-i pasa suficient de tine. Promite, spune, dar nu se livreaza si vorbele lui au multe prostii. In schimb, timidul trece direct la fapte. El iti va arata prin acte ca ceea ce simte pentru tine este adevarat.

Cantecele romantice sunt instrumentele perfecte pentru cei timizi

Daca ii este greu sa vorbeasca, sa transmita ceea ce simte, melodiile de dragoste sunt ideale, ele devin instrumentele lui fundamentale pentru a-ti spune tot ce nu sunt capabili sa exprime cu propriile cuvinte. Nimic mai romantic decat sa-ti dedice o melodie de dragoste care sa simbolizeze tot ceea ce simte pentru tine. Cel care nu are un interes real, nu ia aceste atitudini romantice.

Cei timizi vor putea depasi temerile de a dori sa va cunoasca familia

Ei vor cauta valoare de oriunde este posibil. El va putea sa-si rupa propriile frici, sa le infrunte daca stie ca va fi alaturi de tine. El va dori sa-ti cunoasca mediul familial in ciuda acestui fapt si sa-l impartaseasca cu al tau. Celalalt nu va avea valoare pentru atat de mult si va intarzia intalnirea.

Persoana timida este dulce, romantica, gaseste dintr-un alt loc mai putin obisnuit acea magie pe care cuvintele nu o pot oferi. Dar poate exprima cu inima ceea ce are inauntru, cautand mereu cea mai buna modalitate prin care tu sa stii cat de important esti pentru el. Nu conteaza ce instrumente foloseste, dar va incerca sa-ti atinga inima si tu il vei putea recunoaste.