Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Automobile
Calculatoare si Internet
Bani pe web
Design
Directoare Web
Diverse
Evenimente
Hardware
ISP
IT
Motoare de cautare
Portaluri
Programare
Promovare Web
Servicii Web
SMS
Software
Casa si Gradina
Comunitati
Divertisment
eCommerce si Servicii
Educatie si Stiinta
Mass Media
Politica si Administratie
Regional
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport
Turism

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
Site-uri din categoria
Software
Site-uri noi
recover deleted text screenshotrecover deleted text

Digital image recovery software get back all erased photographs , pictures , video clips and party albums from inaccessible hard disk drive.File recovery software retrieves corrupted MS office word, excels spreadsheets, power point slides and animated GIF files from power failure hard disk.

www.datadoctor.biz
Adaugat de lnkddbz pe 23 August 2010
Servici calculatoare screenshotServici calculatoare

Ai nevoie de un specialist?
Ai ajuns unde trebuie!
Service calculatoare
Probleme software
Suport pentru Internet si Email
Upgradari si instalari
Recuperare de date
Configurare retea
Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, va propunem o serie de intrebari menite sa ajute la identificarea rapida a problemelor IT cu care va confruntati:
Calculatorul nu porneste?
Monitorul nu se aprinde?
Nu merge internetul?
Nu primesti faxuri?
Calculatorul este virusat?
Nu vezi reteaua?
Nu merge sa dai print?
Calculatorul se blocheaza?
Vrei sa scapi de toate problemele de mai sus?
Pentru persoanele fizice si firmele cu care nu avem incheiat un contract de intretinere, putem realiza interventii la sediul dumneavoastra pentru depanare hardware si software

www.computercostel.webs.com
Adaugat de costhiho pe 1 August 2010
Softuri Gratuite screenshotSofturi Gratuite

Un blog facut pentru a-i ajuta pe oameni sa descopere diverse softuri gratuite si folositoare ! Sub poza unui soft veti gasii o descriere, impreuna cu un link catre pagina web oficiala a softului, de unde puteti sa-l descarcati, ca sa va scutesc sa mai cautati pe google.

www.softurigratuite.wordpress.com
Adaugat de Catalinnutzz pe 1 August 2010
cto business intelligence screenshotcto business intelligence

Firma oferind servicii complete de consultanta si dezvoltare programe web.
Dispunem de expertiza necesara furnizarii de solutii de Business Intelligence (BI) - dezvoltate pe platforme software de la lideri mondiali din domeniu

www.ctobi.net
Adaugat de barsand pe 14 Aprilie 2010
Soft gratuit uzual pentru functionarea calculatoru screenshotSoft gratuit uzual pentru functionarea calculatoru

Acest site vine in ajutorul celor care considera ca timpul este pretios si nu isi permit sa piarda timpul cautand diverse softuri plimbandu-se dintr-o pagina in alta doar pentru a putea downloada un program free de genu total commander, odc, winrar, bsplayer, winamp. Am creat acest site cu scopu de a fi util pentru toata lumea. Programele care le veti gasi aici sunt toate free iar siteul nu necesita nici o logare sau inscriere.

soft.nebunu.ro
Adaugat de georgeb2005 pe 6 Aprilie 2010
Aplicatii web.Baze de date.Programare screenshotAplicatii web.Baze de date.Programare

Man Industry Romania™ - Software pentru nevoile tale. Companie specializata in domeniul IT, ofera: realizare de software la comanda (orientat client); proiectare,implementare,testare si intretinere site-uri web,aplicatii cu interfata web,baze de date.

www.imo-man.ro
Adaugat de manindustry pe 15 Ianuarie 2010
Legislatia Romaniei screenshotLegislatia Romaniei

Acces gratuit la legislatie, jurisprudenta si anunturile pt achizitii publice publicate in Monitorul Oficial. Contine si formele actualizate ale actelor normative. Creearea unui cont este gratuita si nu ia mai mult de 2 minute.

www.prolexis.ro
Adaugat de silviur pe 6 Ianuarie 2010
3dz Soft screenshot3dz Soft

Un site cu programe freeware. Printre multe altele, gasiti si programul Emoticon Status Generator, cu ajutorul caruia puteti sa va faceti statusuri din emoticoane pentru Yahoo Messenger.
Fac programe la comanda.

3dz.weebly.com
Adaugat de edy_3dz pe 21 Decembrie 2009
softservice screenshotsoftservice

Soft & Service SRL ofera solutii integrate pentru un management performant. Solutiile informatice ale Soft & Service sunt: Synchron ERP, Sedera BI si Remoon HRM. Acestea pot sustine orice tip de organizatie, avand ca finalitate un management superior prin eficientizarea activitatilor si proceselor interne.
Produsul reprezentativ al companiei Soft & Service este sistemul integrat Synchron ERP, acesta fiind pilonul de baza in gama de solutii informatice destinate managementului resurselor intreprinderii.
De-a lungul anilor, proiectele de anvergura au reprezentat o constanta a activitatii Soft & Service, firma oferind nu doar produsul in sine, ci si servicii complete si complexe de analiza, suport si dezvoltare pentru a raspunde solicitarilor personalizate ale clientilor din cele mai diverse domenii de activitate.
Toate acestea au facut posibila implementarea sistemului Synchron ERP in cadrul unor companii importante cu arii de activitate dintre cele mai diverse precum : productie, distributie, gestiune de spatii comerciale, bugetar etc.

www.softservice.ro
Adaugat de SNS pe 17 Decembrie 2009
Atestate la Informatica screenshotAtestate la Informatica

Cele mai bune atestate la informatica pentru clasa a XII-a in : Html , Flash , C++ , Word , PowerPoint , Visual FoxPro , Javascript , Mysql
Daca sinteti in clasa a XII-a si aveti nevoie de un atestat la informatica atunci ati gasit siteul potrivit. De aici va puteti comanda atestatul la informatica de care aveti nevoie.
Acesta este cel mai bun site destinat vanzarii de atestate la informatica pentru liceu (site web - html) , precum si a altor aplicatii informatice - baze de date (FoxPro, Visual FoxPro), programe in C/C++ si pagini de web (HTML ,Macromedia Flash 8 ,Php ,MySQL si JavaScript).
Atestatul la informatica este insotit si de documentatie (o prezentare a proiectului in format .doc care contine o descriere a proiectului, imagini din proiect, codul sursa si informatii despre programele folosite in realizarea acestuia (de exemplu: Macromedia Dreamweaver, Macromedia Flash 8,Visual C++). In plus puteti vizualiza imagini si detalii din atestatele la informatica existente la sectiunea Atestate . Daca nu gasiti atestatul la informatica dumneavoastra pe site, puteti comanda La Comanda.Cu o experienta de 12 ani in programarea clientului web si avind la dispozitie cele mai noi tehnologii in domeniul informaticii dorim sa venim in sprijinul celor care nu pot sa isi realizeze singuri atestatul de informatica. Toate lucrarile au fost testate in : Windows , Linux , Mac OS , FreeBsd , Solaris folosind toate browserele existente pe piata

www.atestatul.ro
Adaugat de illuminu2008 pe 16 Decembrie 2009
1 2 3 4 5 Urmatoarea
Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.